Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Порто и Балерини не се победиха. Играч заби 11 гола в един мач
Автор: Стойчо Генов 15:46 / 28.09.2020Коментари (0)1346
©
Поредна изключително резултатна седмица изпращат отборите от петте дивизии на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Кръгът ще се започни и с това, че играч вкара 11 гола в един мач от Лига 4.

Premier лига

Порто-Ди Ес и МФК Балерини не успяха да се победят и завършиха 1:1 в дерби мача от втория кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Станислав Джабмазов откри за шампионите през първата част, а Румен Николов изравни за бронзовите медалисти четири минути преди края.

Вицепървенецът МФК Монтана би с 5:3 The Unity. Антонов заби хеттрик за тима от Северозапада, а Жеков и Георгиев добавиха по един гол. За съперника точни бяха Киелини, Георгиев и Калудов.

Зеленина постигна втора победа, надигравайки с 6:2 МФК Тича. Димитров заби четири попадения, а Михайлов и Али добавиха по едно. Станчев отбеляза почетните за тичанци.

В друг двубой от най-елитната дивизия АМФК Лудата банда излъга с 4:3 Интернационал. Амброзов, Стоянов, Петков и Дидо реализираха за успеха, а за съперника точни бяха КРИСИ (2) и ВЛАД.

Атлетик Провадия и Fullmax направиха 2:2. Радича откри резултата в 7-ата мин., а в 30-ата Енев направи 2:0. Fullmax успя да се добере до точката с дежурните попадения на Вини Джоунс и Геша.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно победи с 9:5 Арарат в мач от Лига 1. Цели пет попадения реализира Радев, а останалите бяха дело на Цачков, Тенев, Стоянов и Даскалов. По два пъти за "арменците" вкараха Тахмисян и Бояджян, а веднъж - Ангътян.

МФК Пекарни Чочо удари с 10:2 Спейс Тийм. По два гола забиха Ники, Илиев и Алексиев, а по един добавиха Добрин, Петров, Господинов и Недялко. Иванов и Букоев бяха точни за "космонавтите".

В друга среща от втората по сила лига МФК Монтана постигна първи три точки, надделявайки с 4:1 над МФК Импакт. Ценето, Мехмедов, Мечката и Yonchev 9 се разписаха за тима от Северозапада, а за съперника реализира Андреев.

Валекс записа втора убедителна победа, този път с 13:4 над Castalia. Симеонов блесна с четири гола, Кузманов и Кожухаров се отчетоха с по един хеттрик, Нанев се разписа два пъти, а веднъж - Богданов. Попов, Весо, Коцето и Петров отбелязаха попаденията за съперника.

ZARAFA Team надигра с 5:2 ФК Устрем. Ангелов заби хеттрик за победителите, а Методиев и Иванов поразиха по веднъж противниковата мрежа. За Устрем вкараха Неджет и Тефък.

Лига 2

Gossip Bar поведе класирането в Лига 2 след убедителна победа с 12:1 над Devils. Четири гола отбеляза Ахмед, три добави Давидов, с два се отчете Ванков, а с по един - Монката, Симеонов и Каменов. Почетното попадение за съперника реализира Казаков.

Мачкай Гришо излъга с 6:5 Red Partners. Русев, Дуков и Асад вкараха по два пъти за отбора, съставен от фенове на тенисиста Григор Димитров, а за съперника точни бяха Сашето (2), Стоката, Петков и Доктора.

Флотски Арсенал постигна втори успех, като този път надигра с 9:6 Las Bellas, въпреки че на три пъти изоставаше в резултата. Паци заби хеттрик, Боев и Иванов добавиха по два гола, а Теслата и Костадинов - по един. За съперника по два пъти точни бяха Христо Иванов и Добрев, а по веднъж - Неделчев и Иванов.

ФК Сборката би АФК Спартан с 4:2. Стельо и Желязков реализираха по две попадения за победителите, а също толкова за съперника вкара Янков.

Организаторите на надпреварата обявиха и новината, че Ураган (Невша) заменя Хитстрой в тази лига.

Лига 3

В Лига 3 ВВМУ би със 7:3 АМФК Лудата банда. Гичев се отчете с цели четири попадения за победителите, а по едно добавиха Туриста, Даната и Стойчев. Ицо (2) и Костадинов вкараха за загубилия тим.

В друг сблъсък от четвъртата по сила дивизия DevLabs обърна Дебелият балет с 6:4, като на три пъти изоставаше в резултата. Панчев блесна с четири гола, а по един забиха Стоянчо и Симба. За "балетистите" Ташев се отчете с две попадения, а по едно добавиха Даракчи и Благоев.

Пластхим (Аксаково) би Березка със 7:2. Трапов блесна с хеттрик, а по два гола отбелязаха Атанасов и Димитров. За съперника точни бяха Колев и Койчев.

Хитстрой пък регистрира служебна победа над Искра.

Лига 4

В Лига 4 Бандата на града вкара цели 20 гола срещу Братчедите, които реализираха 6. Тук с цели 11 попадения над всички бе Милков, Гунев се отчете с хеттрик, по два пъти точни бяха Ташков и Станчев, а по веднъж - Райчо и Шабанов. За Братчедите Диянов и Николов се разписаха по два пъти, а по веднъж противниковата врата поразиха Петров и Жицата.

FC Ретро музей постигна втори пореден успех - над SeaBoyzFC с 11:5. Четири гола вкара Зики, три добави Грацията, а по два пъти точни бяха Руснака и Godzilla. За съперника три попадения вкара Тери, а Лютфи и Павияна - по едно.

Ла фурия-Варна стигна до втората си победа - със 7:6 над Мрежите, като тимът изоставаше първо с 0:3, а после и с 4:6, но намери сили за пълен обрат. Крис и Христов реализираха по две попадения, а останалите бяха дело на Димитров, Тончев и Стоянов. За Мрежите се разписаха Маринов (2), Люцканов, Костадинов, Тишо и Митев.

Автомагистрали победи убедително със 7:1 Ария. Торес блесна с четири попадения, две добави Малкия Иниеста, а едно - Жечев. За съперника точен бе Наско.

FC DJIEN би с 4:2 Vinica Tigers. Тодоров, Христов, Велев и Ранков отбелязаха за успеха, а почетните попадения за съперника бяха дело на Алекс и Русия.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: