Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Порто поведе в класирането на АМФЛ-Варна, 157 гола паднаха в 4-ия кръг
Автор: Екип Varna24.bg 12:00 / 08.10.2019Коментари (0)1359
©
157 гола паднаха в 17-те срещи от четвъртия кръг на четирите дивизии от Аматьорската мини футболна лига-Варна. 

Premier лига

Порто-Ди Ес поведе в класирането на Premier лигата от АМФЛ-Варна, след като в двубой от четвъртия кръг би с 6:3 Gossip Bar. Така тимът на Атанас Стоянов събра 10 точки и е с 1 повече от своите конкуренти. Двубоят бе равностоен до 20-ата мин. на първото полувреме, до която "португалците" на два пъти повеждаха, а съперникът им изравняваше. След това лидерът поведе с 5:2, а накрая двата тима си размениха по още едно попадение за крайния резултат. К. Иванов и Златев вкараха по два гола, Богданов добави един, а Каменов отбеляза в собствената си врата. Той се разписа и за своя тим, като другите две попадения за "клюкарите", които все още нямат спечелена точка, бяха дело на Давидов и Христов. Зеленина загуби първи точки, след като падна с 5:8 от МФК Тича. Това стана, въпреки че възпитаниците на Димитър Димитров водеха с 4:1 на полувремето.

Николай Димитров откри резултата в 6-ата мин., а Стайков изравни в 13-ата. До почивката с нови два гола на Димитров и един на Али "зелените" дръпнаха с 4:1. През втората част обаче МФК Тича бе пълен господар на терена и вкара 7 гола срещу само 1 за своя съперник. С хеттрик изригна Ивайло Станчев, два пъти точен бе Атанасов, а по веднъж - Василев и Стайков. Това бе първа победа за тичанци, които имат и един отложен мач.

МФК Балерини и Атлетик (Провадия) записаха минимални победи на терените на стадион "Спартак". Балерините регистрираха втори успех, след като надиграха с 2:1 МФК Монтана. Двубоят бе доста оспорван, а през първото полувреме голове не паднаха. Резултатът бе открит от Георгиев, който бе точен в 30-ата мин. Само 4 по-късно Радев успя да изравни, но Гайдарджиев донесе трите точки на своя тим с гол в 45-ата мин.

Атлетик (Провадия) пък обърна The Unity с 5:4, след като на полувремето губеше с 0:2. И двата гола за "единството" през първите 25 минути вкара Тончев. След почивката провадийците направиха 4:2 с попадения на Коев, Николов и Михалев (2). The Unity успя да изравни с 2 гола на Драганов, вторият от които падна минута преди края. В последните секунди Миланов донесе първите три точки на своя тим.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно загуби първи точки в Лига 1, след като в мач от четвъртия кръг завърши 4:4 с Валекс, но остава лидер с 10 пункта. "Орлите" повеждаха на три пъти в резултата с голове на М. Димитров в 4-ата мин., и на Радев в 7-ата и 22-ата. И в трите случая съперникът им успяваше да изравни, като попаденията бяха дело на Симеонов (6`), Нанев (12`) и Петров (27`). Валекс поведе за първи път, след като Нанев направи 4:3 в 31-ата мин., но Н. Димитров оформи крайния резултат в 48-ата.

Интернационал записа третия си успех в Лига 1, надигравайки убедително с 8:1 Castalia. С по три гола за разгрома се отчетоха Парашкевов и Арсовски, а два пъти точен бе Жеков. Почетното попадение за съперника бе дело на Попов.

Godzila записа втора победа - с 9:2 Мачкай Гришо. Ангелов вкара 4 гола за успеха, Йолов добави 3, а Кирилов и Аспарухов се разписаха по веднъж. Почетните два гола за феновете на българския тенисист вкара Асад.

В много драматичен мач ZARAFA Team и Спейс Тийм завършиха 5:5. Даката откри за "космонавтите", но с хеттрик на Кирилов съперникът им доведе нещата до 3:1. Букоев успя да намали и на полувремето резултатът бе 3:2. След почивката Иванов бе точен на два пъти за ZARAFA.

Спейс Тийм обаче не се предаде и с три гола на Букоев се добра до точката. Кавалер разби Дебелият балет с 10:2. Христов и Тончев реализираха по три попадения за успеха, Радев вкара два, а Русев и Абрашев - по един. Тончев си отбеляза и автогол, а другото попадение за "балета" вкара Стайков.

Лига 2

В Лига 2 МФК Монтана записа трета победа и поведе в класирането. В този четвърти кръг възпитаниците на Красимир Кузманов биха с 6:2 Новаците. Първото полувреме завърши 2:2 , а след почивката монтанчани реализираха четири безответни гола. Йончев и Иванов се разписаха по два пъти за успеха, а по веднъж точни бяха Средков и Владимиров. За Новаците, които все още нямат спечелена точка, вкараха Иванов и Георгиев.

ДРЪЗКИ взе инфарктна победа над Red Partners с 5:4. "Моряците" поведоха с 2:0 чрез Ахмед и автогол на Попов. Кардашев намали, Дамянов покачи на 3:1 а Георгиев върна още едно попадение за "червените" до почивката. През втората част Ахмед направи аванса на тима си 2 гола, но Кулаксъзов и Кардашев изравниха за Red Partners. Минута преди края Балев донесе успеха на ДРЪЗКИ, който е втори във временното класиране.

МФК Импакт би Сборката с 5:3. Символичните гости повеждаха на два пъти с по два гола разлика - 2:0 и 3:1, но в крайна сметка Импакт успя да направи обрат и да стигне до втория си успех в лигата. Головете за победата вкараха Кателиев, Данков, Георгиев, Андреев и Славчев, а за загубилия тим се разписаха Динев (2) и Ариф.

Феникс постигна първата си победа, като би с 5:3 iGaming. Хеттрик за успеха реализира Йорданов, а 2 гола вкара Енчев. За "геймърите" които не се дадоха лесно в този мач, точни бяха Камберов на 2 пъти и Атанасов.

Лига 3

АФК Спартан би за четвърти пореден път в Лига 3, като този път се справи с DevLabs, побеждавайки със 7:2. Сали реализира хеттрик, Христов вкара два пъти, а по веднъж се разписаха Филипов и Гочев. За "лаборантите" точни бяха Панчев и Стоянов. Хитстрой също продължава без грешка, но тимът е изиграл само 3 срещи досега.

В този четвърти кръг играчите на Георги Георгиев биха Пластхим (Аксаково) с 6:4. Дежурните си два гола вкара Д. Петров, Радомиров също се разписа два пъти, а по веднъж - Исметов и Николов. За загубилите точни бяха Н. Стоянов (2), Вангелов и Атанасов.

Тангра надигра с 8:5 Джамайките с четири гола на Иванов, да на Николов, и по един на Николаев и Георгиев. За "ямайците", които не се дадоха лесно, и първо поведоха, а после два пъти изравняваха, головете бяха дело на Иванов (2), Ганев (2) и Янков.

Fratelli и Искра направиха зрелищно равенство - 4:4. "Братята" повеждаха три пъти в резултата след два гола на Дервиш и един на Ахмед, но съперникът им всеки път успяваше да изравни чрез Мехмедов, Капсъз и Юсуфов. Искра за първи път успя да поведе в 42-ата мин. чрез Диди, а 2 по-късно Дервиш оформи хеттрика си и крайния резултат. Двубоят между Las Bellas и VaLentiS бе отложен заради гръмотевичната буря.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: