Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Лидерите удържаха върха в четирите лиги на АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:03 / 02.12.2019Коментари (0)1553
©
Поредна седмица с много голове имаше в четирите турнира на Аматьорската мини футболна лига-Варна. Лидерите в тях успяха да удържат върха след изиграните срещи, някои от които бяха отложени от минали кръгове.

Premier лига

Отборът на Зеленина запази аванса си от 2 точки на върха в класирането на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Това стана след победа със 7:2 над The Unity в мач от 11-ия кръг. Николай Димитров заби хеттрик за успеха, Димитър Димитров добави два гола, а по един реализираха Александър Димитров и Али. За "единството" се разписаха Велев и Панайотов.

Вторият Порто-Ди Ес записа убедителна победа с 12:2 над МФК Тича. С по четири гола изригнаха К. Иванов и Джамбазов, три добави Пенев, а един - Иванов. За Тича реализираха Станчев и Георгиев.

МФК Балерини постигна шестата си поредна победа и също е само на 2 точки от лидера Зеленина. Възпитаниците на Камен Стоянов биха с 3:1 коравия тим на АМФК Лудата банда. Играчите на Антон Петков поведоха с гол на Петров, но Балерините обърнаха чрез Н. Илиев, Господинов и Загоров и така не познават загубата на точки от 10 октомври насам.

Третата си поредна победа записа МФК Монтана. Съставът на Красимир Кузманов би с 5:3 Атлетик (Провадия). По два гола за успеха реализираха Владимиров и Андонов, а един добави Гачев. За провадийци реализираха Коев, Радев и Овчаров.

Gossip Bar постигнна третата си победа в последните четири мача, като надигра с 6:1 Fullmax. Четири пъти точен бе Давидов, а по веднъж - Мустафов и Илчев. Почетното попадение за съперника бе дело на Цветков.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно поведе еднолично класирането на Лига 1, след като записа две победи през изминалата седмица. Първата от тях бе над Castalia с 5:3 в отложен мач. И петте попадения за успеха вкара Петър Радев, като за съперника Попов реализира два, а Иванов си отбеляза автогол. Възпитаниците на Боян Кирчев разгромиха Дебелият балет с 13:2 в мач от редовния 11-и кръг. Четири попадения за "орлите" вкара Пенчев, три пъти точен бе Радев, два пъти противниковата мрежа поразиха Н. Димитров и М. Димитров, а по веднъж това сториха Панайотов и Стоянов. За "балетистите" се разписаха Петров и Стайков.

Валекс стъпи накриво в Лига 1, като направи 5:5 с Мачкай Гришо и вече изостава на 2 точки от лидера. Бившият водач в класирането дръпна с 3:0 след гол на Марков и два на Асад, но феновете на българския тенисист Григор Димитров обърнаха до 5:3 с четири гола на Симеонов и един на Нанев. Марков вкара още два пъти за Валекс в средата на второто полувреме, с което донесе точката за тима си.

Третият в таблицата Интернационал записа седмата си победа - с 5:1 над ZARAFA Team. Арсовски се разписа четири пъти за успеха, а Тошко - веднъж. Почетният гол за съперника бе дело на Йорданов.

Godzila постигна шестия си успех, след като разби Castalia с 13:5. С шест гола изригна Ангелов, Йолов се отчете с хеттрик, а Славчев, Атанасов, Пачев и Василев добавиха по едно попадение. За съперника три пъти точен бе Попов, а по веднъж - Бързев и Чобанов.

Спейс Тийм пък записа служебна победа с 5:0 над Кавалер-Варна в този кръг.

Лига 2

МФК Монтана спечели битката на върха в Лига 2 срещу Арарат с 5:2. Така лидерът увеличи разликата с втория на 6 точки. Иванов и Йончев вкараха по два пъти за успеха, а един път това направи Михайлов. Цветков и Тахмисян реализираха за "арменците".

ДРЪЗКИ се изравни по точки с Арарат, след като записа две много трудни победи - една в отложен и една в мач от редовния кръг. Любопитното е, че и двете бяха с 6:5. Първо тимът надигра  iGaming, като победното попадение падна три минути преди края и бе дело на Василев. Преди това Михов заби четири гола, а Балев - един. За "геймърите" точни бяха Митев (2), Камберов и Петров, а собствената си врата порази Хинчев. След това с 6:5 яха "излъгани" и Новаците. Двубоят бе изключително оспорван и мина през обрати. ДРЪЗКИ поведе с 2:0 чрез Михов и Дамянов, но Стоянов (2), Димитров и Момчев доведоха нещата до 4:2 за Новаците. Последва нов обрат до 4:5 след автогол на Стоянов и попадения на Михов и Балев. Новаците изравниха чрез Момчев, но Хинчев донесе трите точки на тима си 4 мин. преди края на двубоя.

МФК Импакт излезе на четвърто място във временното класиране на Лига 2, след като победи с 8:2 Red Pаrtners. Деменьтьев се отчете с четири гола за успеха, хеттрик реализира Данков, а веднъж точен бе Андреев. За "червените" се разписа Кардашев, а Герасимов си отбеляза автогол.

Devils също постигна две победи през изминалата седмица. С 6:3 бе надигран Сборката, като по два пъти точни за успеха бяха Ванко и Чолаков, а Гочев и Йорданов - по веднъж. За Сборката вкараха Фахри, Марчев и Михайлов. "Дяволите" биха с 5:4 iGaming. Парушев реализира четири пъти, а Чолаков си отбеляза автогол. За "геймърите" попаденията бяха дело на Камберов, Йорданов (2) и Бахов (автогол).

Сборката се справи убедително с 9:1 с Новаците. Четирима играчи вкараха по два пъти за успеха - Петров, Росанов, Иванов и Марчев, а веднъж точен бе Печиняков. Почетното попадение за Новаците бе дело на Иванов.

Лига 3

Las Bellas продължава наказателната си акция в Лига 3. Тимът вече е с 12 победи от 12 мача след два регистрирани успеха през изминалата седмица. Единият обаче бе служебен с 5:0, след като отборът на VaLenTis не се събра. В състоялия се мач обаче лидерът би с 14:7 МФК Варна Юнайтед. Пeт гола вкара Василев, с хеттрик се отчете Добрев, по два пъти се разписаха Й. Пенев и Енчев, а по веднъж точни бяха Петров и Николов. За Варна Юнайтед два пъти вкара Блажев, по един Андонов, Сунай, Жеков и Йорданов, а Георгиев порази собствената си мрежа.

Тангра разпиля VaLentiS с 13:1 и събра 27 точки от 12 мача. Пет гола за успеха вкара Николов, четири пъти се разписа Кулов, две попадения добави Цачков, едно - Николаев, а Донев си вкара автогол. Почетното попадение за съперника отбеляза Йорданов.

Пластхим (Аксаково) нанесе четвърта поредна загуба на бившия лидер Спартан, след като в мач от 13-ия кръг го би с 8:2. Атанасов заби хеттрик, два гола добави Н. Стоянов, а по един - Вангелов, Иванов и Димитров. Пл. Христов и Сали реализираха почетните попадения за спартанци.

DevLabs постигна шестата си победа, след като излъга с 4:3 Fratelli. "Братята" поведоха с 2:0 след голове на Димитров и Дервиш, но играчите на мениджъра Христо Ефтимов направиха пълен обрат с точни удари на Киров, Панчев и Стоянов. Николов успя да изравни в 48-ата мин., но 60 сек. по-късно Панчев донесе успеха на DevLabs.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Звезда на Варна подкрепя съотборничките си на Държавното по художествена гимнастика
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: