Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Отборът на Порто поведе в Premier лигата на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 15:49 / 15.06.2020Коментари (0)1296
©
През изминалата седмица се подновиха двубоите от турнирите на Аматьорската минифутболна лига Варна, които се провеждат на терените на Спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Порто-Ди Ес се завърна на върха в класирането на Premier лигата от АМФЛ-Варна, след като победи с 5:4 МФК Монтана в дербито на кръга. Началото на двубоя не предвещаваше такъв завършек, тъй като възпитаниците на Красимир Кузманов поведоха с 3:0 до 6-ата мин. с попадения на Боев и Паци (2). Джамбазов върна един гол преди почивката. През втората част той се разписа още веднъж, два пъти точен бе Коцето, а веднъж - Атанасов, за да стане резултатът 5:3 за "португалците". Минута преди края Ганчев вкара за Монтана, но за повече силите на тима му не стигнаха.

АМФК Лудата банда нанесе трета загуба на доскорошния лидер Зеленина, който има и мач по-малко от Порто. Играчите на Антон Петков надиграха съперника си с 4:1. Два гола за успеха отбеляза Стоянов, а по един - Петков и Христов. Почетното попадение реализира Димитров. Зеленина остава на второ място с две точки по-малко от лидера Порто-Ди Ес, като има и мач по-малко.

The Unity записа третия си успех, надигравайки убедително Gossip Bar с 9:2. Четири пъти за успеха се разписа Iniesta, с хеттрик се отчете Цанев, а два пъти точен бе Калудов. За "клюкарите" реализираха Букоев и Каменов.

МФК Балерини записа служебна победа над Атлетик (Провадия) в този кръг.

Лига 1

В Лига 1 Интернационал се доближи на точка от втория Лудогорец Доброплодно, надигравайки именно този съперник с 5:3. "Орлите" поведоха с 2:0 с попадения на Радев, но съперникът им изравни чрез Жеков и Тошко. Лудогорец отново поведе, след като точен бе Панайотов, но Интернационал стигна до пълен обрат с голове на Евген и КАСАБОВ (2).

Лидерът Валекс би с 9:2 Castalia. Тимът на Владислав Печиняков доминираше през цялата среща, като до 40-ата мин. вече водеше със 7:0, след което съперниците си размениха по два гола. По три попадения за тима си забиха Чакъров и Петров, две добави Симеонов, а едно - Богданов. Попов и Весо записаха имената си сред реализаторите за Gossip Bar.

ФК Устрем надигра с 8:6 ZARAFA Team. Четири гола заби Ибрям, три добави Неджет, а веднъж се разписа Павел. За загубилия тим вкараха Иванов (2), Мустафов, Йорданов, Алексиев и Методиев.

Лига 2

11-ата си победа от 15 мача записа Арарат в Лига 2. В този 16-и кръг "арменците" удариха с 8:5 МФК Импакт, въпреки че изоставаха първо с 0:3, а след това и с 3:5.

Хеттрик за успеха реализира Тахмисян, Цветков и Белолипетский добавиха по два гола, а един вкара Ангътян. За съперника точни бяха Кузманов и Жорката по два пъти и Деменьтьев веднъж.

ФК Сборката би с 5:3 Devils, след като изоставаше с 0:3. По два пъти се разписаха Йорданов и Боби, а веднъж това стори Печиняков. За съперника голмайстори станаха Чолаков, Златев и Йорданов.

Red Partners би iGaming с 3:1. Атанасов даде аванс на "геймърите" преди почивката, но през втората част "червените" стигнаха до победата с два гола на Георгиев и един на Мустафов

Лига 3

В Лига 3 АФК Спартан би с 9:5 Тангра. Четири гола за успеха реализира Христов, по два добавиха Филипов и Лупи, а един - Сали. За Тангра хеттрик вкара Цачков, а с по едно попадение се отчетоха Тодоров и Георгиев.

В друга среща Искра надделя с 3:2 над Хит строй. Еди, Тодоров и Мехмедов донесоха успеха на тима си, а почетните попадения за съперника бяха дело на Иванов и Милицифайката.

Уикенд лига

В Уикенд лигата The Unity би Селесао с 5:3. С два гола за успеха се отчете Iniesta, а по веднъж точни бяха Панайотов, Бен и Младенов. За "бразилците" реализираха Тодоров (2) и Стоянов.

Братчедите победиха със 7:5 ВВМУ.  Мачът бе доста оспорван като водачеството постоянно се сменяше. По два пъти точни за успеха бяха Йорданов и Диянов, по едно попадение добавиха Маринов и Жицата, а Играчев си отбеляза автогол. За "моряците" се разписаха Гичев (2), МариоМатушев, Петров и Павлов.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Спартак (Варна) влиза в битка с Добруджа за нова атака на Първа лига
Шампионът "Шумен 61" тръгва към атака на осма титла
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: