Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Две изненади в мачовете от петте лиги на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 10:16 / 10.03.2020Коментари (0)1354
©
Поредно количество резултатни мачове се изиграха през изминалата седмица в турнирите от Аматьорската мини футболна лига-Варна, които се провеждат на терените на Спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Зеленина записа 12-ата си победа в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като в двубой от 15-ия кръг надигра Gossip Bar с 3:1. "Клюкарите" поведоха с гол на Давидов в 10-ата мин., но Осман изравни за лидера в 17-ата и с още два гола през втората част довърши съперника.

АМФК Лудата банда нанесе четвърта загуба на МФК Монтана, надигравайки го с 3:1. Два гола за успеха вкара Карагеоргиев, а един добави Петков. За загубилия тим точен бе Адвоката.

МФК Балерини би с 8:2 The Unity. С по три гола за успеха се отчетоха Кадир и Николов, а по веднъж точни бяха - Пурата и Иванов.

След четири поредни загуби МФК Тича се завърна на победния път, надигравайки с 9:4 Атлетик Провадия. Старшината и Станчев вкараха по три пъти, по веднъж това сториха Иванов и Стайков, а Венков си отбеляза автогол. За съперника по две попадения реализираха Овчаров и Коев.

Лига 1

Лидерът в Лига 1 Валекс стъпи накриво, завършвайки 6:6 с Устрем. Всъщност, пет минути преди края възпитаниците на Владислав Печиняков изоставаха с 3:6, но успяха да се доберат до точката. Хеттрик за лидера вкара Нанев, два гола добави Симеонов, а веднъж точен бе Богданов. За Устрем Неджет заби четири попадения, веднъж противниковата врата порази Ибрям, а Петков си вкара автогол.

Интернационал разгроми с 18:1 Спейс Тийм. Седем гола заби Касабов, по четири пъти точни бяха Криси и Влад, Криса вкара два, а Влад - един. Почетното попадение за съперника реализира Букоев.

ZARAFA Team записа четвърта поредна победа, разгромявайки с 13:3 Дебелият балет, въпреки че на два пъти изоставаше в резултата. С четири попадения изригна Иванов, хеттрик реализира Бончев, по два пъти точни бяха Алексиев и Методиев, а по веднъж - Йорданов и Мустафов. За "балетистите" два гола заби Стайков, а един - Даракчи.

Лига 2

Лидерът в Лига 2 МФК Монтана записа изненадваща загуба с 4:5 от Red Partners. Тимът дори поведе с 3:0 след две попадения на Yonchev 9 и Жицата, но допусна пет поредни гола на "червените", дело на Кардашев (3), Георгиев и Тупалката. В края Галенцето намали, но Монтана не успя да се добере поне до точка и записа второ поредно и общо трето поражение в турнира.

Трета поредна победа записа МФК Импакт Варна, надигравайки с 6:2 iGaming. Кузманов порази два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Златев, Данков, Деменьтьев и Андреев. За "геймърите" се разписаха Камберов и Великов.

Devils излезе втори в Лига 2 след победа с 6:3 над Феникс. Хеттрик вкара Йорданов, а Ванко Даскала и Чолаков добавиха по един гол. За загубилия тим и трите попадения бяха дело на Цецо.

Трета лига

Записалият 14 победи от 14 мача през есента тим на Las Bellas продължи да мачка и след зимната пауза в Лига 3 на АМФЛ-Варна. Възпитаниците на Владимир Димов разбиха с 11:5 Джамайките. Първият четвърт час обаче бе за съперника, който дръпна с 3:0 след попадения на Петков (2) и Найденов. Последва истинска голова върхушка на лидера, който направи 9:3, а до края двата отбора си размениха по още две попадения. С пет гола за 15-ия пореден успех на Las Bellas изригна Добрев, по два добавиха Борчето и Неделчев, а по един - Василев и Атанасов. За Джамайките двете попадения в края вкараха Бориславов и Найденов.

DevLabs би с 9:7 Искра. "Дяволите" поведоха с 5:1 но допуснаха изравняване, след което обаче взеха инициативата и не я изтърваха до края. Пет попадения реализира Ивцата, а по две добавиха Панчев и Гого. За "искрите" точни бяха Георгиев, Стоянов, атака по два пъти и КАпсъз веднъж.

МФК Варна Юнайтед излъга с 8:7 Пластхим (Аксаково), като двата съперника постоянно се гониха в резултата.

Уикенд Лига

Атлетик Провадия записа шеста победа в седмия си мач от Уикенд лигата на АМФЛ-Варна. Тимът би с 8:6 ВВМУ. "Моряците" стартираха по-силно и поведоха с 3:0, а след това и с 4:3, но допуснаха пет безответни гола, за да регистрират третото си поражение от пет двубоя. Николов вкара четири гола за успеха на провадийци, Нури добави два, а Радича и Старшината - по един. За ВВМУ Петров се отчете с две попадения, а по едно реализираха Гичев, Павлов, Костадинов и Туриста.

Селесао надигра убедително Вино и Мезе с 10:3. С шест гола изригна Стоянов, хеттрик заби Събев, а веднъж противниковата врата порази Тодоров. За "любителите на масата" Добрев вкара две попадения, а едно добави Николов.

Братчедите биха Младост 2019 със 7:6. Пет от седемте попадения за своя тим реализира Жицата, а другите две бяха дело на Диянов. Даракчиев се отчете с хеттрик за загубилите, два гола добави Петров, а един - Рамов.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: