Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (5)
Втора грешна стъпка на шампиона Порто в АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 17:06 / 05.10.2020Коментари (0)1485
©
Premier лига

Шампионът в Premier лигата Порто-Ди Ес направи второ поредно равенство 1:1. След като във втория кръг регистрира този резултат срещу бронзовия медалист Балерини, сега възпитаниците на Атанас Стоянов завършиха по същия начин и с МФК Монтана. Тимът от Северозапада поведе с 1:0 чрез Боби в 11-ата мин., а Ювето успя да изравни в 33-ата. Със спечелената точка Монтана оглави временното класиране.

Fullmax и АМФК Лудата банда завършиха 2:2. Амброзов и Стоянов даваха на два пъти аванс на тима на Антон Петков, но съперникът изравняваше чрез Заека и Дяков.

The Unity постигна първата си победа в Premier лигата, след като обърна Интернационал с 3:2, въпреки че на два пъти изоставаше в резултата. Бен, Генков и Iniesta се разписаха за успеха, а попаденията за противника бяха дело на Тодоров и Атанасов.

Атлетик Провадия победи с 3:2 Зеленина. Али даде аванс на "зелените", но провадийци направиха пълен обрат до 3:1 с два гола на Николов и един на Нури, след което Али оформи крайния резултат.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно би с 3:1 Монтана 2 в двубой от Лига 1. Данков заби хеттрик, а почетния гол за тима от Северозапада бе дело на Адвоката.

Валекс записа убедителен успех с 8:2 над МФК Пекарни Чочо в мач от Лига 1 и продължава да е с пълен актив. Кожухаров и Кузманов се разписаха по два пъти, по веднъж това сториха Петров, Симеонов и Богданов, а Ники порази собствената си мрежа. Илиев и Алексиев се разписаха за "пекарите".

ZARAFA Team отвя Castalia с 6:0 и също е с 9 точки след третия кръг. Иванов заби два гола за успеха, а по веднъж се разписаха Методиев, Йорданов, Ангелов и Кирилов.

ФК Устрем би с 9:3 МФК Импакт. Четири пъти противниковата врата порази Тефък, Шюкрю добави две попадения, по едно вкараха KOMARA и Дамянов, а автогол си отбеляза Ерменков. За съперника Славчев вкара два пъти, а веднъж - Жорката.

Лига 2

В Лига 2 Флотски Арсенал продължава да жъне победа след победа, като в този трети кръг би със 7:6 ФК Сборката и вече е с пълен актив от 9 точки. С четири гола блесна Костадинов, а в голмайсторката листа имената си записаха още Михайлов и Боев. За съперника по три пъти точни бяха Айчо и Иванов.

iGaming нанесе първо поражение на Gossip Bar, надигравайки го с 6:4. По два гола за успеха реализираха Атанасов, Бахов и Георгиев. За загубилия тим точни бяха Давидов на три пъти и Монката.

Тангра би с 9:5 Las Bellas. Любопитното е, че "боговете" поведоха с 4:0, но допуснаха изравняване. Все пак те стигнаха до убедителна разлика и първи три точки. Боянов заби четири попадения, Пенчев се отчете с хеттрик, а Кардашев се разписа два пъти. За Las Bellas реализираха Добрев (3) и Енчев (2).

АФК Спартан удари Мачкай Гришо със 7:4, като на два пъти изоставаше в резултата. С по три гола се отчетоха ФИЛИПОВ и Кьосеуглу, а един добави ХРИСТОВ. За феновете на Григор Димитров точни бяха Николов (2), Жеков и Асад.

Devils и Red Partners направиха 2:2. "Червените" на два пъти повеждаха в резултата чрез Петков и Мустафов, но "дяволите" изравняваха с попадения на Касабов и Димитров.

Лига 3

В Лига 3 АМФК Лудата банда удари с 11:4 DevLabs. Четири попадения за успеха заби Абил, по един добавиха Дичо, Ненов, Замера, Цецо, Недев и Василев, а собствената си врата порази Parchon. Всички голове за загубилия тим отбеляза Панчев.

Искра би Fratelli с 5:2. Два пъти за успеха се разписа Еди, а по веднъж - КАпсъз, Диди и ДАНЧО. Мишо и Николов отбелязаха почетните попадения за "братята".

Пластхим (Аксаково) би убедително с 11:2 новака Ураган (Невша). С хеттрик се отчете Димитров, а по два пъти точни бяха Трапов, Атанасов, Помпата и Вангелов. За загубилия тим две попадения реализира Петров.

ВВМУ надигра Березка с 6:1. Туриста се отчете с хеттрик, а по веднъж точни бяха Даната, Костадинов и МариоМатушев. Колев се разписа за "руснаците".

Дебелият балет постигна втората си победа, след като надигра с 8:6 Вино и Мезе. Манев блесна с три гола, два добави Мехмедов, а Стайков, Даракчи и Дино - по един. За "любителите на питиетата с разядки" Стойков заби три попадения, Георгиев добави две, а Енчев - едно.

Лига 4

В Лига 4 Автомагистрали разгроми Метро Варна с 18:1. Седем гола реализира Торес, а имената си сред реализаторите записаха още Хамидов, The Joker, Кръстев, Архитекта, Жечев, Боримечка и др. Тасков вкара почетното попадение за съперника.

Ария би SeaBoyzFC с 4:2. Жельо (2), Колито и Лъчко реализираха за победителите, а за "моряците" точни бяха Станков и Ники (автогол).

Бандата на града надигра с 3:2 Ла Фурия-Варна. Ташков вкара два пъти за успеха, а веднъж това стори Станчев. За съпеника отбелязаха Тончев и Христов.

Ретро Музей удари с 5:2 Мрежите. По два гола отбелязаха Грацията и Тонито, а един добави Машината. За Мрежите вкараха Маринов и Митев.

FC DJIEN и Бандата направиха 5:5. За символичните домакини се разписаха Ранков (2), Георгиев, Тодоров и Г. Христов, а за гостите реализираха Николов (3), Жицата и Йорданов.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Грандиозно откриване на Олимпийските игри: Парадът на нациите е с лодки по река Сена
Кой се грижи за официалните гости на Олимпийските игри в Париж?
Велинград се превръща в колоездачната столица на България с второто издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France
Вижте дали Никола Цолов ще участва на Гран при на Белгия
Време е за Олимпиада!
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: