Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Порто и Балерини не се победиха в дербито на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 14:22 / 21.07.2020Коментари (0)1307
© АМФЛ-Варна
Много интересни срещи се изиграха през изминалата седмица в шестте турнира от Аматьорската мини футболна лига-Варна.

Premier лига

Порто-Ди Ес и МФК Балерини не успяха да се победят в дербито на Premier лигата от АМФЛ-Варна, завършвайки 1:1, и така разликата между първия и втория все още е 3 точки. Тимът на Стян Жеков поведе в 32-ата мин. чрез Кадир, но Джамбазов донесе точката на "португалците" в самия край на двубоя.

Третият в таблицата МФК Монтана записа убедителен успех с 15:6 над МФК Тича. Пет гола вкара Паци, четири добави Ганчев, с хеттрик се отчете Андонов, по веднъж точни бяха Михайлов и Вълев, а Йорданов порази своята мрежа. За съперника с три гола блесна Цветков, два добави Станчев, а един - Вальо.

Fullmax и The Unity завършиха 3:3.

Зеленина се върна на победния път, след като би със 7:2 Атлетик (Провадия). Н. Димитров, Д. Димитров и Кондов вкараха по два гола, а веднъж точен бе Михайлов. За съперника се разписаха Кателиев и Николов.

АМФК Лудата банда би с 8:4 Gossip Bar. По три гола нанизаха Стоянов и Дидо, а по един добавиха Василев и Ицо. За "клюкарите" реализираха Ванков (2), Коцето и Букоев.

Лига 1

В Лига 1 продължава гонитбата между Лудогорец Доброплодно и Валекс в Лига 1. "Орлите" водят с 3 точки, но имат и мач повече. В този кръг те победиха с 6:5 коравия тим на Устрем. По три гола за успеха вкараха Радев и Даскалов. За загубилия тим точни бяха Неджет (2), Тефък (2) и Ибрям.

Валекс пък удари с 12:3 Спейс Тийм.

Мачкай Гришо победи с 5:3 Дебелият балет. Асад заби хеттрик за успеха, а Христов добави два гола. За загубилия тим точни бяха Стайков (2) и Станев.

Устрем продължи победната си серия, като този път победи повече от убедително Спейс тийм с 16:4 в отложен мач. Още на полувремето тимът водеше с 10:1.

Лига 2

Лидерът в Лига 2 Арарат записа нова победа, надигравайки iGaming с 6:2. Белолипетский и Ангътян се разписаха по два пъти за успеха, а по едно попадение добавиха Цветков и Тахмисян. За "геймърите" и двете попадения бяха дело на Атанасов.

Devils би с 9:3 Red Partners.

Лига 3

В Лига 3 Las Bellas постигна двде победи през седмицата. Първо бе надигран с 12:8 DevLabs. С хеттрик се отчете Неделчев, по два гола добавиха Енчев, Петров и Добрев, по веднъж точния бяха Атанасов и Petela, а Parchon отбеляза в собствената си врата. За съперника Панчев вкара четири попадения, Симба добави две, а Parchon и Гого - по един.

След това Las Bellas би с 16:6 втория в таблицата и намиращ се в много силна форма Спартан. Цели осем гола за успеха вкара Петров, а PETELA, Добрев, Енчев и Димов добавиха по два. За съперника точни бяха Монов, (2), Янков (2), Сали и КИРЯКА.

Искра победи Джамайките с 12:3. Четири попадения реализира Тодоров, по два добавиха Мехмедов и Юсуфов, а по веднъж се разписаха атака, Еди, Диди и Янков (автогол). Бориславов, Генков и Янков бяха точни за загубилия тим.

Уикенд лига

Селесао победи с 5:3 ВВМУ в мач от Уикенд лигата на АМФЛ-Варна. "Моряците" на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка "бразилците" успяха да осъществят обрат и да стигнат до шестия си успех в шампионата. Тодоров заби хеттрик, а по веднъж точни бяха Венков и Радев. За ВВМУ вкараха Петров, Играчев и Даната.

Grand Cup

МФК Макао излезе начело в турнира на АМФЛ-Варна - Grand Cup, след като в двубой от петия кръг надигра MFC TNT с 4:2. "Магазинерите" имат една точка повече от Интернационал, който обаче е с мач по-малко. Пете реализира дежурните си два гола, а Иванов и Станчев добавиха по един. За "динамитите" се разписаха Иванов и Джамбазов.

Пекарни Чочо записа третия си успех, побеждавайки с 2:0 Лудогорец Доброплодно. Попаденията бяха дело на Давидов и Илиев.

Валекс спечели с 3:2 срещата си със Сборката. Богданов и Симеонов се разписаха за успеха, а Петров прониза собствената си врата. За Сборката вкара Чете, а Фахри си отбеляза автогол.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Спартак (Варна) влиза в битка с Добруджа за нова атака на Първа лига
Шампионът "Шумен 61" тръгва към атака на осма титла
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: