Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Редовният сезон в АМФЛ-Варна приключи
Автор: Екип Varna24.bg 13:49 / 31.05.2022Коментари (0)778
©
През изминалата седмица се изиграха последните двубои от групите на трите лиги от Аматьорската мини футболна лига-Варна. Получиха се доста оспорвани срещи, а от днес стартират и допълнителните надпревари. В тях заелите първите четири места в двете Премиер лиги на кръстосана схема ще определят носителя на суперкупата, а тези, завършили от пето до осмо - ще играят за Q CUP SUPER. На същия принцип продължават и отборите от двете групи в Лига 1. Първите ще определят Супер шампиона, а останалите ще се сборят за Q CUP. Най-добрите четири тима от Лига 2, заедно с четирите девети тима в горните четири лиги ще играят за купа Q CUP SMALL. Ето и какво се случи през изминалата седмица:

Premier лига

Група "А"

АМФК Лудата Банда и ФК Флотски Арсенал завършиха наравно - 7:7 в мач от последния 18-и кръг. Двубоят се превърна в голова надпревара между Антон Петков и Владислав Мирчев, като в крайна сметка двамата реализираха по пет пъти, а първият бе избран за Играч №1. За "бандата" се разписаха още Дидо и Мишо, а за "артилеристите" - Боев и Неделчев.

ФК Валекс излъга Red Partners с 4:3. Богданов отбеляза два гола и бе определен за Играч на мача, а Павката и Данчо добавиха по един. За "червените" вкараха Кардашев, Мустафов и Узунов.

МФК Черно море надигра с 14:4 Селесао (Варна). Осем пъти се разписа Симеонов (MVP), пет пъти противниковата врата порази Топалов, а Бирата си вкара автогол.

Така шампион в тази група стана Fullmax, следван от Флотски Арсенал, Черно море и Тича.

Група "Б"

Автомагистрали надигра Весело село с 10:3 в отложен мач от четвъртия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Имената си сред реализаторите за победителите записаха The Joker, Боримечка, Димитров, Торес, Атанасов, Колев и Стефанов, а техният съотборник Дочков бе определен за Играч №1 в срещата. За съперника хеттрик заби Иво.

Дебелият балет би Зеленина с 10:4 в отложен двубой от 14-ия кръг. Над всички с пет гола бе Димитров, който бе определен за Играч на мача. Василев заби хеттрик, а Емото и Стайков се разписаха по веднъж. За "зелените" отбелязаха Димитров, Кирията, Дяков и Али.

В последния 18-и кръг от редовния сезон Весело село би с 8:2 Атлетик Провадия. Над всички бе Кожухаров с четири попадения, който бе определен за MVP, два добави Господинов, а по един - Колев и Монката. За провадийци се разписаха Дидо Николов и Венков.

Зеленина удари Castalia с 11:5. Гюрсата изригна с осем попадения и си заслужи приза за №1, а останалите бяха дело на Ивака (2) и Кирията. За загубилия тим отбелязаха Весо (3) и Петров (2).

МФК Монтана се справи с 9:2 с iGaming. Над всички за пореден път бе изключително опитният Цветан Миланов-Мечката, който прониза пет пъти противниковата врата и напълно заслужено стана MVP. Вълев реализира два, а Станчев и Душков - по един, докато за съперника точен на два пъти бе Велчев.

№1 тук стана Порто-Ди Ес, следван от Балерини, Монтана и Зеленина.

Лига 1

Група "А"

Parkmart разгроми Therma Village с 24:1 в отложена среща от 17-ия кръг на Лига 1. Ахмед бе определен за MVP, след като вкара седем гола, колкото и Каменов. Давидов се отличи с четири, Евген - с три, Коцето - с два, а Хълми - с един. За съперника точен бе Димитров.

Лудогорец-Доброплодно приключи редовния сезон с победа със 7:2 над Пластхим (Аксаково). С хеттрик се отчете Даскалов (MVP), а по два пъти точни бяха Стоянов и Данков, докато за отстъпилия тим се разписаха Помпата и Атанасов.

УВСК ВВМУ би с 5:3 Eurotex Boys. С хеттрик се отличи Императора, което му донесе и наградата за №1 в срещата, а Костадинов и Играчев добавиха по един. За загубилия тим попадения реализираха Нинджагото, Джибрата и Йорданов.

Искра се справи с Therma Village, надделявайки със 7:3. Пет пъти се разписа Динчаров (MVP), а Юусуфов и Шабанов добавиха по един. За опонентите им вкараха Димитров (2) и Секов.

Devils разгроми Мрежите с 15:4. С попадения за "дяволите" се отчетоха Иванов, Казаков, Ванко и Маринчо, а за съперника - Момчев и Митев.

Шампион стана Parkmart, следван от Лудогорец, Eurotex Boys и УВСК ВВМУ.

Група "Б"

Бандата на Града удари Вино и Мезе с 8:3 в 18-ия кръг и завърши като №1 в Група "Б". Над всички със седем попадения бе Милков, определен за №1 в двубоя, а един реализира Георгиев, докато за загубилия тим се разписаха Боца (2) и Симеонов.

DevLabs се справи с МЕТРО Варна, надделявайки с 5:3. Димитров блесна с хеттрик и грабна приза за MVP, докато Вълев и Енев поразиха противниковата врата по веднъж. За отстъпилия тим попаденията бяха дело на Георгиев.

MFK TNT - ZARAFA би с 9:5 Спейс Тийм. Над всички с четири гола бе Жеков, който стана Играч на мача, три добави Ангелов, а Методиев и Иванов - по един. За "космонавтите" реализираха KIKO, Атанасов, Панайотов, яни.

С първото място се поздрави Бандата на града, следван от The Unity, MFK TNT - ZARAFA и DevLabs.

Лига 2

АМФК Лудата банда 2 излъга със 7:6 ФК Телк в Лига 2. Найденов и Димов вкараха по два пъти, а Недев, Ицо и Замера - по веднъж. За опонента им отбелязаха Иво (3), Маринов (2) и Илиев.

ФК Горното би Локдаун със 7:4. Тук цели шест гола заби Алекс и заслужено стана Играч на мача, а веднъж точен бе Костов. За загубилия отбор вкараха DJ Damian Valchev (2), Салмуш и Маринов.

FC DJIEN надделя с 6:4 над Розовите Мамби в Лига 2. По два пъти точни бяха Велев и Христов (№1 в срещата), а по веднъж - Неделчев и Георгиев. За "змиите" отбелязаха Герге (3) и Славов.

Шампион тук стана АМФК Лудата банда 2, а зад него се наредиха АФК Албион, FC DJIEN и Розовите мамби.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: