Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Няколко отбора са с пълен актив след втория кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 17:28 / 16.11.2021Коментари (0)911
©
През изминалата седмица се изиграха мачовете от втория кръг на първенствата на Аматьорската минифутгболна лига-Варна като няколко отбора постигнаха вторите си победи.

Premier лига

Група А

МФК Черно море постигна втората си победа, надигравайки с 3:2 АМФК Лудата Банда. С двата си гола Симеонов спечели приза за №1 в двубоя, а Веси също се разписа за "моряците". За "бандата" точен бе Стоянов, а Топалов порази собствената си мрежа.

Fullmax излъга Red Partners с 6:5. Димитров заби хеттрик, Вини Джоунс добави две попадения, а Серафимов - едно. За "червените" Малкия се отчете с хеттрик и това му донесе приза за №1 в двубоя, а останалите бяха дело на Сашето и Пантелеев.

Монтана 2 победи с 5:2 Арарат. Петима различни играчи се разписаха за тима от Северозапада - Неджет, Денис, Пепи, Тефък и Дегирменджи, а за "арменците" отбелязаха двама от дежурните реализатори - Тахмисян и Диремсзян. За Играч на мача бе избран култовият вратар и национал в няколко спорта Исмет Хаджиев.

ФК Валекс и ФК Флотски Арсенал пък си спретнаха истинско шоу с 24 гола, но не успяха да се победят завършвайки 12:12. За символичните домакини, които водеха през по-голямата част на срещата, над-всички бе Павката, който със седемте си попадения заслужено бе избран за №1 в двубоя. Петров се отчете с хеттрик, а Иванов добави два гола. За "моряците" Цачев заби пет пъти топката в противниковата мрежа, МИРЧЕВ направи това четири пъти, а Паци, Боев и Георгиев - по веднъж.

Група Б

Порто-Ди Ес спечели един от най-очакваните мачове в първенството на Premier лигата на АМФЛ-Варна, надигравайки МФК Монтана с 2:1. Всичко по-интересно стана през второто полувреме, когато "португалците" поведоха с 2:0 чрез Стефанов и Джамбазов, а Калкана намали за тима от Северозапада. За Играч на мача бе определен  Костадин Иванов-Коцето.

МФК Балерини победи с 9:3 Весело село. Кадир изригна с пет гола, Нотев добави два, а Монката и Маринчев - по един. За съперника реализираха Малкия, Тодоров и Иво. За Играч на мача бе избран вратарят на "балерините" Добромир Господинов-Добата.

Атлетик Провадия и Зеленина направиха 4:4. Дидо Николов и Овчаров се разписаха по два пъти за провадийци, а за "зелените" Гюрсата отбеляза хеттрик и бе избран за най-добър в срещата, а Пасев добави един.

iGaming победи Castalia с 4:2 на старта на втория кръг от Premier лигата на АМФЛ-Варна, въпреки че на два пъти изоставаше в резултата. Точни за успеха бяха Йорданов, БАТ МИШО, Камберов и Палеолог (автогол), а за съперника реализираха Николов и Трифонов. Желев от тима на победителите бе определен за Играч на мача.

Лига 1

Група А

В Лига 1 Eurotex Boys надигра Devils с 12:5 и е с пълен актив от 6 точки. Джибрата и Нелко забиха по четири попадения, ГолМашината се отчете с хеттрик, а веднъж се разписа Нинджагото. За "дяволите" Борко и Пацо вкараха по два пъти, а веднъж това стори Златев. Нелко заслужено бе определен за №1 в двубоя.

УВСК ВВМУ и ФК Ария завършиха 4:4. Даната изригна с хеттрик за "моряците", което му донесе и приза за №1, а веднъж точен бе Играчев. За "оперетите" отбелязаха Колито (2), Иванов и Наско.

Мрежите би с 14:4 Therma Village. Над всички с четирите си попадения бе Диянов, който взе и отличието за най-добър в срещата, Момчев и Митев забиха хеттрик, а останалите реализираха Люцканов, Николов, Петров и Симеонов. За съперника по два пъти вкараха Кузмин и Стоянов.

Искра излъга Пластхим (Аксаково) с 6:5. Мехмедов и Илиев се разписаха по два пъти, а Шабанов и Николов - по веднъж. За аксаковци точни бяха Атанасов (3), Дянков и Помпата. Николов бе определен за №1 в двубоя.

Група Б

The Unity би DevLabs с 11:4. Генков отбеляза хеттрик и стана №1 в срещата, Гошката и Пенев отбелязаха по две попадения, а Бен, Панайотов и Асад - по един. За загубилия тим три пъти се разписа Панчев, а веднъж - Parchon.

MFK TNT - ZARAFA удари Десант с 10:1. С четирите си гола дани заслужи приза за Играч на мача, а останалите реализираха Иванов (2), Методиев, Добрев, Ангелов и Веско, докато за съперника се разписа Иванов.

Бандата на града също е вече с два успеха, след като надделя с 11:4 над МЕТРО Варна. Милков си заслужи приза за най-добър в двубоя, след като блесна с пет гола, Гунев наниза хеттрик, Станчев се разписа два пъти, а Илиев - веднъж. За съперника Георгиев и Джомаков записаха по два пъти името си сред реализаторите.

МФК Импакт Варна и Вино и Мезе направиха 5:5. Кико и Златев забиха по два гола, а Петров - един, за символичните домакини, а за "любителите на масата" с хеттрик блесна Вълев, а Димитров и Ламбов добавиха по едно попадение. Кико стана Играч на мача.

Спейс Тийм би с 6:4 Малките титани. Букоев изнесе поредния си силен мач за "космонавтите" и с четирите си гола бе определен за Играч на мача, останалите вкараха Атанасов и Маринчо. За опонента отбелязаха Георгиев, Борисов и Тодоров.

Лига 2

АФК Албион удари Локдаун с 13:2 в Лига 2. С цели девет гола изригна Колев, който нямаше как да не грабне и приза за най-добър в двубоя. Янков и Добата се разписаха по два пъти, а за съперника дежурните си попадения вкара МартиПарти.

ЦСКА Аксаково записа втори успех, като разби с 6:0 ФК Ураган Невша. Валентино и Деян (избран за "Играч на мача") забиха по две попадения, а по едно добавиха Марто и Пинчара.

Атлетико Варна също вече е с 6 точки, след като надигра със 7:5 Розовите Мамби. Борисов и Милков поразиха по два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Пламенов, Петров и Николов, който бе определен за №1 в срещата. За "змиите" точни бяха Недев (3) и Цветков (2).

Березка надигра с 8:5 ФК Горното. Гена вкара три пъти и стана Играч на мача, Дементьев добави два, а Колев, Тюлькин и Бакуревич - по един. Реализатори за съперника бяха Алекс (3), Ушоклопа и Пейчев (автогол).

За Играч №1 на втория кръг бе определен за Веско Николов от Атлетико Варна.

Срещите започнаха с минута мълчание в памет на Денислав Стефанов - дългогодишен играч и ръководител в турнирите и първенствата на АМФЛ, както и в окръжните групи.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Днес празнува един футболен гений, който отказваше да се пътува със самолети
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Ето къде може да гледате първия двубой на Григор Димитров на турнира в Рим
Време е! Григор Димитров стартира атака на титлата в Рим днес
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: