Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (3)
"Зеленина" поведе с 5 точки в елита на АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:28 / 29.10.2019Коментари (0)1498
©
147 гола паднаха в 17-те двубоя, изиграни през изминалата седмица в турнирите на Аматьорската мини футболна лига-Варна.

Premier лига

Шеста победа в седмия си двубой записа Зеленина в Premier лигата на АМФЛ-Варна. Възпитаниците на Димитър Димитров разгромиха с 8:1 АМФК Лудата Банда и дръпнаха с 5 точки пред втория Порто-Ди Ес, който обаче има мач по-малко, тъй като срещата му с МФК Монтана бе отложена. С 4 гола за успеха изригна Н. Димитров, а по два пъти точни бяха Кондов и Али. Почетното попадение за "бандата" бе дело на Стоянов.

МФК Балерини постигна четвърти успех, с който се утвърди в Топ 3 на класирането, като има равен брой точки с втория - по 13. По два гола за победата с 8:4 над Атлетик (Провадия) вкараха С. Георгиев, Кадир и Загоров, а по един - Н. Илиев и Маринчев. За съперника точни бяха Николов (2), Радев и Венков. МФК Тича записа третата си победа, надигравайки с 3:1 Fullmax. Василев откри резултата за "тичанци", а останалите два гола реализира Атанасов, като единият бе от дузпа. За загубилите се разписа Д. Атанасов.

Gossip Bar най-после спечели първата си точка в елитната дивизия, след като завърши 6:6 срещу The Unity. Двубоят мина през доста обрати, като през първата част съперниците си вкараха по два пъти, а след почивката - по четири. Давидов реализира хеттрик за "клюкарите", две попадения отбеляза Христов, а едно - Каменов. За "единството" три пъти точен бе Добрев, а по веднъж - Г. Георгиев,  Цанев и Демиров.

Лига 1

Два отбора си делят първото и второто място във временното класиране на Лига 1 с по 14 точки след 7-ия кръг - Лудогорец Доброплодно и Валекс. "Орлите" завършиха 2:2 с Интернационал. Иво откри за тима на Александър Петков в 4-ата мин., но до почивката "зелените" успяха да направят пълен обрат след попадения на Димитров и Петков. Четири минути преди края на двубоя Парашкевов донесе важната точка за Интернационал, който е трети в таблицата.

Валекс победи с 8:5. Успехът въобще не дойде лесно за тима на Владислав Печиняков, който до 14-ата мин. губеше с 0:4 след хеттрик на Бързев и едно попадение на Попов. Футболистите на Валекс обаче се разиграха и вкараха осем поредни гола, три от които дело на Симеонов, по два на Петров и Чакъров и един на Богданов. В края на срещата Петров оформи крайния резултат.

Спейс Тийм излезе на трета позиция след победа със 7:4 над Дебелият балет в отложен двубой от първия кръг. "Балетистите" дръпнаха с 2:0 до 3-та мин. след точни удари на Стайков и Даракчи, но "космонавтите" взеха нещата в свои ръце и вкараха четири безответни попадения чрез Жеков (2), Букоев и Боев. Дебелият балет намали чрез Стайков, но Спейс тийм вкара следващите три гола, дело на Коев, Трапов и Букоев. 2 мин. преди края Мехмедов оформи крайния резултат.

ZARAFA Team и Кавалер-Варна направиха 2:2, като и четирите гола паднаха през второто полувреме. Тимът на Кольо Илиев дръпна с 2:0 след точни удари на Борисов и Кирилов, но "кавалерите" стигнаха до ремито с попадения на Захариев и Русев.

Мачкай Гришо победи Спейс Тийм със 7:6 в голов трилър. Феновете на родния тенисист Григор Димитров поведоха с 5:0 до 14-ата мин. след хеттрик на Марков, автогол на Борисов и попадение на Янчев. "Космонавтите" обаче съумяха не само да наваксат изоставането си, а и да направят пълен обрат до 6:5, като по два пъти точни бяха Михалев, Букоев и Трапов. С два гола на Асад в последните пет минути Мачкай Гришо спечели така важните три точки.

Лига 2

МФК Монтана поведе еднолично класирането на Лига 2, след като победи основния си конкурент ДРЪЗКИ с 6:2 и го изпревари с 3 точки. Трима футболисти се разписаха по два пъти за шестия успех на тима си - Кузманов, Йончев и Ганев. За съперника Дамянов вкара и двете попадения, едното от които - от дузпа.

МФК Импакт пък тресна с 3:0 Арарат. Славчев откри в 5-ата мин., Радев удвои в 7-ата, а Г. Александров в 41-ата сложи точка на спора.

Red Partners спечели ценна победа с 2:1 над iGaming,  като след тази среща двата тима са с по 10 точки на четвъртото и петото място в класирането на Лига 2. "Червените" откриха чрез Кардашев в 20-ата мин., но в 32-ата Пелов възстанови равенството като си отбеляза автогол. В 38-ата Минчев донесе третата победа на своя тим.

В сблъсъка между последните два тима в класирането на Лига 2 Феникс постигна втория си успех, надигравайки с 5:2 Новаците. Три гола за успеха вкара Енчев, а по един - Ненов и Ц. Йорданов. За Новаците вкараха Неделчев и Иванов.

Лига 3

Тангра нанесе първа загуба на АФК Спартан, побеждавайки го с 8:5. С четири гола изригна Пенчев, а по два пъти точни бяха Николов и Цачков. Филипов реализира хеттрик за лидера, а по веднъж точни се разписаха Д. Христов и Пл. Христов.

Las Bellas продължава да е без загубена точка, като тимът има и два мача по-малко. Играчите на Владимир Димов биха с 8:6 Пластхим (Аксаково). С пет гола за успеха изригна Добрев, два пъти се разписа Петров, а веднъж - Пенев. За аксаковци попаденията бяха дело на Вангелов (3), Димитров (2) и Димов (автогол).

МФК Варна Юнайтед записа четвъртата си победа в Лига 3, като разби с 5:0 Fratelli. Два гола за успеха вкара Колев, а по веднъж точни бяха Стойчев, Сунай и Йорданов. Хит строй пък разгроми Искра с 11:1. С четири гола се отчете Д. Петров, по три пъти точни бяха Радомиров и Сидеров, а веднъж реализира Иванов. Почетното попадение за Искра вкара Д. Капсъз.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: