Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Футболист заби 14 гола в мач от АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 11:16 / 02.06.2021Коментари (0)1825
©
През миналата седмица се изиграха поредните интересни и оспорвани мачове в турнирите на АМФЛ-Варна. В един от тях футболист заби цели 14 гола за своя тим.

Premier лига

Порто-Ди Ес спечели с 13:1 срещу Атлетик Провадия в мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. Джамбазов и Атанасов блеснаха с по четири гола, Роналдо се отчете с два, а по един добавиха Стефанов, Пецата и Коцето. За съперника реализира Кунчев.

МФК Монтана надигра Зеленина с 5:3. Четири попадения заби Вълев, а един - Мечката. За загубилия тим отбелязаха Дяков (2) и Али.

Fullmax и МФК Тича регистрираха сужебни победи съответно над Интернационал и Атлетик Провадия.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно надигра със 7:1 Валекс в Лига 1. Цачков бе над всички, отбелязвайки хеттрик, а останалите голове вкараха Димитров, Радев, Данков и Петков, докато за съперника точен бе Андреев.

ZARAFA Team удари Спейс Тийм с 12:2. Добрев и Йорданов се отчетоха с хеттрик, а по два пъти противниковата врата поразиха Нотев, Бончев и Методиев. За "космонавтите" две попадения отбеляза Букоев.

МФК Монтана тресна с 8:4 МФК Пекарни Чочо. С четири гола блесна Мехмедов, по един добавиха Yonchev 9, Галенцето и Ценето, а собствената си врата прониза Петров. За "пекарите" четири пъти името си сред реализаторите записа Димитров.

Арарат би с 6:4 МФК Импакт Варна. Тахмисян заби хеттрик, Диремсзян вкара два пъти, а Меракян - веднъж. Златев, Николаев, Русиновски и Динев станаха автори на попаденията за Импакт.

Лига 2

Флотски Арсенал и Red Partners си вкараха общо 30 гола за крайното 22:8 в двубой от Лига 2. Цели 14 от тях вкара Паци, четири добави Боев, а останалите бяха дело на Жеков, Иванов, Високия и Анани (автогол). За "червените" хеттрик реализираха Мустафов и Малкия, а по един гол добавиха Анани и Панев.

Devils надделя над Тангра (Варна) с 8:4. Пет пъти точен бе Йорданов, а три пъти - Златев. За "боговете" се разписаха Николов, Пенчев, Монката и Георгиев.

ФК Мачкай Гришо и iGaming завършиха 4:4. Точни за феновете на Григор Димитров бяха Асад (2), Мицов и Христов, а за съперника - Йорданов, Бахов, Великов и Велчев.

Сборката регистрира служебна победа с 5:0 над Динамо Варна.

Лига 3

ВВМУ се поздрави с четвърти пореден успех, след като надигра с 4:2 DevLabs в Лига 3. Даната се отчете с две попадения за "моряците", а по едно добавиха Туриста и МариоМатушев. Стоянчо и Енев отбелязаха за загубилия тим.

Вино и Мезе победи с 9:3 Пластхим (Аксаково) в мач от Лига 3 на АМФЛ-Варна. С четири гола блесна Георгиев, хеттрик наниза Боца, а по веднъж точни бяха Димитров и Енчев. За съперника реализираха Атанасов (2) и Коев.

Дебелият балет регистрира служебна победа с 5:0 над Ураган.

Лига 4

Автомагистрали би с 6:2 Бандата на града в отложен мач от 17-ия кръг на Лига 4. Торес бе над всички с хеттрик за своите, а останалите голове реализираха Шюкрю (2) и Жечев. Станчев и Милков вкараха за "бандитите".

ФК Ария би с 5:3 Мрежите. Наско и Енчев отбелязаха попаденията за успеха, а за съперника всички бяха дело на Люцканов.

Вино и Мезе победи с 9:3 Пластхим (Аксаково) в мач от Лига 3 на АМФЛ-Варна. С четири гола блесна Георгиев, хеттрик наниза Боца, а по веднъж точни бяха Димитров и Енчев. За съперника реализираха Атанасов (2) и Коев.

Ретро музей надигра с 9:5 МЕТРО Варна. По три попадения вкараха Godzilla, Крис и Бухала, а за съперника се разписаха Петров (2), Тони, Георгиев и Джомаков.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: