Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
6 отбора са с пълен актив след 3-ия кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 13:00 / 23.11.2021Коментари (0)853
©
Шест отбора са с по девет точки след изиграването на двубоите от третия кръг на турнирите на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Ето какво се случи през миналата седмица в срещите на терените на Спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Група А

МФК Черно море записа победа и в третия си мач от Premier лигата на АМФЛ-Варна. "Моряците" надиграха минимално с 4:3 МФК Тича. Два гола отбеляза Георгиев, а по един - Симеонов и Желязков. За съперника два пъти точен бе Старшината, а веднъж - Стайков. Георгиев бе определен за Играч на мача.

Валекс постигна първи успех - с 8:2 над Селесао. Павката заби четири попадения и грабна приза за най-добър в срещата, а останалите вкараха SEKO (2), Данчо и Коки. За "бразилците" точни бяха Крис и Godzilla.

Fullmax надигра с 9:3 АМФК Лудата Банда. По три гола отбелязаха Петров и Йовчев, който бе определен за Играч на мача, а по един добавиха Иванов, Чолаков и Вини Джоунс. За съперника реализираха Мишо, Абил и Найденов.

ФК Флотски Арсенал разби Монтана 2 с 18:5. Шест гола заби Паци, МИРЧЕВ добави пет, което му донесе приза за най-добър в срещата, с хеттрик се отчетоха Цачев и Високия, а веднъж точен бе Боев. За дубъла на тима от Северозапада се разписаха Тефък (3), Галенцето и Пенчука.

Група Б

Порто-Ди Ес удари Зеленина с 3:1. Станислав Джамбазов се разписа два пъти и стана №1 в двубоя, а Ганьо порази собствената си мрежа. Дакера бе точен за "зелените".

МФК Монтана спечели дербито срещу МФК Балерини с 3:2. Тимът от Северозапада изоставаше на полувремето с 0:2 след попадения на Кадир и Иванов, но след почивката стигна до пълен обрат с точни удари на Вълев, Адвоката и Андонов. Култовият вратар Исмет Хаджиев за втора поредна седмица бе определен за Играч на мача.

Атлетик Провадия би с 5:1 iGaming. Дидо Николов заби хеттрик и заслужи приза за №1 в двубоя, а останалите попадения реализираха Янакиев и Кателиев. Почетното за съперника вкара Бахов.

Весело село постигна първи успех, надделявайки с 8:1 над Дебелият балет. Иво блесна с хеттрик, две попадения добави Кожухаров, а по едно - Монката, Йорданов и малкия, който бе определен за №1 в срещата. За "балетистите" се разписа Ташев.

Автомагистрали разби Castalia с 10:2. Шюкрю заби хеттрик, което му донесе и приза "Играч на мача", а останалите попадения бяха дело на Торес (2), Хами (2), Атанасов, Колев и Ахмед. За съперника реализираха Трифонов и Палеолог.

Лига 1

Група А

В Лига 1 Eurotex Boys постигна успех и в третия кръг, разбивайки Therma Village със 17:2. Йорданов безапелационно си извоюва приза за Играч на мача заради седемте гола, които заби. ГолМашината добави пет, а останалите бяха дело на Джибрата (2), Нелко (2) и Нинджагото. За съперника точни бяха Димитров и Кузмин.

Лудогорец Доброплодно също е с пълен актив досега, но е изиграл само два мача, а един бе отложен. Тимът разгроми с 16:0 Искра. Над всички бе Николай Димитров, който реализира четири попадения и бе определен за най-добър в двубоя. Панайотов и Данков се отчетоха с хеттрик, а останалите реализираха Даскалов (2), Стоянов (2), Жеков и Петков.

УВСК ВВМУ удари Пластхим (Аксаково) с 9:5. С петте си гола Императора напълно заслужено стана Играч на мача, Играчев се отчете с хеттрик, а Чъки вкара веднъж. За аксаковци вкараха Минчо (3), Дянков и Вангелов.

ФК Ария надигра с 6:4 Мрежите в Лига 1. Наско вкара два гола, заради които взе приза за №1 в двубоя, Петков също се отчете с толкова, а по веднъж се разписаха Иванов и Колито. За Мрежите точни бяха Люцканов (2), Момчев и Петров.

Parkmart разби Devils с 10:1. Над всички в срещата бе Давидов с четири попадения, Ахмед и Каменов добавиха два, а Евген и Коцето - по един. За "дяволите" реализира Митко.

Група Б

В Лига 1 MFK TNT - ZARAFA удари с 10:3 DevLabs и е с пълен актив от 9 точки. Ангелов блесна с хеттрик, Иванов (Играч на мача) и Кирилов реализираха по две попадения, а Михнев, Методиев и дани - по едно. За съперника отбелязаха Стоянчо (2) и Вълев.

Също трета победа постигна и Бандата на града, който надигра със 7:3 The Unity. Милков стана №1 в срещата с двата си гола, колкото вкара и Станчев, а по веднъж точни бяха Колев, Ташков и Гунев. Панайотов, Асад и Пенев се разписаха за "Единството".

Спейс Тийм вече е с 6 точки след успех с 10:6 над МЕТРО Варна. За "космонавтите" срещата премина като голмайсторски двубой между Букоев и яни. Букоев спечели битката с 6:4 и с това си заслужи и приза за №1 в двубоя. За загубилия тим реализираха Георгиев (2), Петров (2) и Славов.

Десант стигна до първата си победа, след като излъга с 4:3 Вино и мезе. Два пъти точен бе Попов, а по веднъж - Симеонов и Йордан Пенев-PETELA, който грабна приза за най-добър в двубоя. За "любителите на масата" отбелязаха Вълев и Ламбов, а Попов порази собствената си мрежа.

Малките титани би с 5:4 МФК Импакт Варна. Георгиев и Тодоров вкараха по два гола, а един добави Енев. За съперника хеттрик заби Радичков, а един път точен бе Стоянов. Георгиев стана №1 в двубоя.

Лига 2

В Лига 2 АФК Албион записа трета поредна победа, надигравайки минимално FC DJIEN с 5:4. Ранков (2), Въргала, Велев и Неделчев се разписаха за "островитяните", а Нончев (2), Колев и Янков - за съперника.

АМФК Лудата банда 2 удари с 9:4 Атлетико Варна. С хеттрик блеснаха Ицо и Замера, Петров добави два и взе приза за №1 в срещата, а веднъж се разписа Димов. За "атлетиците" хеттрик заби Николов, а един добави Милков.

Березка постигна втора победа, след като надделя над Локдаун с 9:8. Имената си сред реализаторите за "руснаците" записаха Тюлькин, Кондрук, Бакуревич и Дементьев, който бе определен за най-добър в срещата. За "затворените" по два пъти се разписаха DJ Damian Valchev, Иванов и Божигол, а по веднъж - МартиПарти и Маринов.

Розовите Мамби стигнаха до първи успех, надигравайки с 9:2 ЦСКА Аксаково. С петте си попадения Недев безапелационно бе избран за Играч на мача, а останалите за "змиите" бяха дело на Славов (3) и Стойков. За "армейците" вкараха Илийката и Русев.

ФК Горното би с 13:3 ФК Ураган Невша. Двубоят се превърна в рецитал на Алекс, който с деветте си гола стана Играч на мача. Ушоклопа се отчете с хеттрик, а Камен добави един. За тима от Невша Станков отбеляза два гола, а един - Близнака.

След гласуване на фейсбук страницата на АМФЛ-Варна за Играч №1 на кръга бе избран Алекс Иванов от ФК Горното.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: