Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Дъжд от голове в мачовете от АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 13:32 / 15.03.2021Коментари (0)974
©
Със сериозна резултатност премина изминалата седмица в петте първенства на Аматьорската мини футболна лига-Варна.

Premier лига

Порто-Ди Ес записа 11-ата си победа в Premier лигата на АМФЛ-Варна, като надигра с 5:3 Атлетик Провадия. Роналдо се разписа два пъти, а Цайо, Драго и Коцето добавиха по един гол. За провадийци реализираха Кунчев (2) и Дидо Николов.

МФК Монтана победи с 6:4 Зеленина, въпреки че изоставаше с 0:2. Боби и Жеков отбелязаха по два гола, а Мечката и Камбата - по един. За "зелените" се разписаха Димитров, Дяков, Али и Михайлов.

АМФК Лудата банда излъга с 5:4 МФК Тича в друг двубой от най-елитната дивизия. Цецо заби хеттрик за победителите, а Дидо добави две попадения. За тичанци отбелязаха Чефо (2), Ник и Цветков.

МФК Балерини победи с 4:3 The Unity. Точни за успеха бяха Монката (2), Монев и Димитров, а за "единството" се разписаха Маринов (2) и Iniesta.

Fullmax надигра с 5:2 Интернационал, въпреки че първоначално изоставаше с 0:2. Вини Джоунс и Петров забиха по два гола за победителите, а един добави Димитров. За съперника два пъти се разписа Джевдет.

Лига 1

ZARAFA Team е на върха в класирането на Лига 1, след като надигра с 9:5 Спейс Тийм. Добрев бе над всички с четири попадения, три добави Иванов (13), а по един - Иванов (15) и Бончев. За "космонавтите" с хеттрик се отчете Букоев, а по веднъж противниковата врата поразиха яни и Тодоров.

След серия от победи Лудогорец Доброплодно стъпи накриво, завършвайки 4:4 с третия Валекс. Симеонов заби хеттрик за "орлите", а един гол добави Чакъров. Панайотов на два пъти, Петков и Димитров се разписаха за съперника.

МФК Пекарни Чочо спря победната серия на МФК Монтана, надигравайки го с 5:3. Попаденията за успеха отбелязаха Алексиев (2), Илиев, Димитров и Мустафов. За тима от Северозапада реализираха Мехмедов, Гачев и Yonchev 9.

Арарат се завърна на победния път, като надигра с 5:2 МФК Импакт Варна. Диремсзян заби хеттрик за "арменците", а по веднъж точни бяха Тахмисян и Цветков. За съперника отбелязаха Sugara и Златев.

ФК Устрем прекъсна серия от три поредни поражения, надигравайки с 5:2 Castalia. KOMARA и Йорданов вкараха по две попадения, а едно добави Дамянов. Бързов и Славов се разписаха за загубилия тим.

Лига 2

В Лига 2 Флотски Арсенал постигна 13-ия си успех в шампионата, след като би с 12:6 Red Partners. Паци изригна с пет попадения, хеттрик заби Боев, а по два пъти точни бяха Костадинов и Дидо. За "червените" по два пъти реализираха Горанов, Петков и Сашето.

Gossip Bar записа разгромна победа над АФК Спартан със 17:0. Над всички за своя тим бе Давидов, който блесна със седем гола. Ахмед и Каменов добавиха по три, Павел вкара два, а GAZZA и Каменов - по един.

Сборката надигра с 11:6 Динамо. С по четири гола се отчетоха Иванов и Русев, а по веднъж противниковата врата поразиха Чете, Рики и Желязков. За опонента им Терзиев блесна с хеттрик, две попадения вкара Рачев, а едно - Велев.

Мачкай Гришо удари с 8:3 iGaming. Пет гола заби Асад, два добави Николов, а един - Русев. Йорданов, Атанасов и Камберов отбелязаха за опонента.

Лига 3

В Лига 3 Дебелият балет разгроми Ураган Невша с 21:2. Трима футболисти забиха по пет гола - Стайков, Даракчи и Иванов, Дино се отчете с четири, а Станев - с два. Жиката и Мола отбелязаха за "стихиите".

АМФК Лудата банда би с 14:2 Локдаун. Четири пъти точен бе Димов, с хеттрик блесна Петров, по два гола отбелязаха Дичо, Замера и Стоянов, а един добави - Недев. За съперника реализираха DJ Damian Valchev и МартиПарти.

Пластхим (Аксаково) би със 7:5 Вино и Мезе. С пет гола блесна Коев, а по един път реализираха Димитров и Помпата. За "любителите на масата" Георгиев и Боца забиха по две попадения, а едно добави Димитров.

Лига 4

Ла Фурия обърна ФК Ария с 4:1 в Лига 4, въпреки че изоставаше с 0:1 след гола на Наско. С по две попадения на JR и Тончев обаче "испанците" постигнаха деветия си успех.

Ретро музей надделя с 3:2 Метро Варна. И трите гола за победителите отбеляза Бирата, а за съперника и двата вкара Георгиев.

Мрежите удариха с 11:3 Vinica Tigers. Тишо бе над всички с пет гола, Петров се отчете с хеттрик, Симеонов отбеляза два пъти, а Маринов - веднъж. За "винишките тигри" три попадения вкара Жижо.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: