Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Порто си върна върха в Premier лигата във Варна, Лудогорец настигна Валекс в Лига 1
Автор: Стойчо Генов 14:34 / 22.06.2020Коментари (0)1680
©
Резултатни и оспорвани мачове се изиграха пхрез изминалата седмица в различните турнири на Аматьорската мини футболна лига-Варна. Ето и какво се случи във всеки един от тях:

Premier лигата

Порто-Ди Ес си върна върха в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като победи Зеленина с 5:2 в дербито на изминалия 17-и кръг. Пецата заби два гола за успеха, а останалите попадения бяха дело на Коцето, Атанасов и Цайо. За "зелените" точни бяха Кондов и Осман. "Португалците" са еднолично на върха с 3 точки аванс пред тима на Балерини, който падна с 3:4 от МФК Тича. Вальо и Стайков направиха 2:0 за състава на Стоян Танев до 12-ата мин. Луго върна едно попадение през първата част, а след почивката Маринчев заби две и направи пълен обрат - 3:2 за Балерини. Иванов успя да изравни в 43-ата мин., а 3 преди края Вальо донесе успеха на Тича.

В отложен мач от предишен кръг МФК Балерини би Зеленина с 4:0. Тимът на Камен Стоянов си осигури комфортен аванс още през първата част след попадения на Николов, Монката и Загоров. Кадир оформи крайния резултат в 41-ата мин.

След две поредни загуби МФК Монтана се завърна на победния път, надигравайки със 7:3 Fullmax. Паци, Вълев и Ганчев реализираха по два гола, а Боев добави един. За съперника точни бяха Иванов, Вини Джоунс и Дяков.

Атлетик Провадия и Gossip Bar направиха зрелищно 4:4. "Клюкарите" поведоха с 2:0 с попадения на Коцето и Каменов, но с хеттрик на Николов и един гол на Радича резултатът стана 4:2 за провадийци. Коцето и Ванков обаче донесоха точката за Gossip.

АМФК Лудата банда би с 6:1 The Unity. Петков и Христов вкараха по два гжола, а Стоянов и Маринов - по един. За съперника точен бе Гошката.

Лига 1

В Лига 1 коравият ZARAFA Team победи лидера Валекс с 2:1. Алексиев и Бончев вкараха за отбора на Владислав Печиняков, а Нанев се разписа за водача в таблицата.

Лудогорец Доброплодно се изравни по точки с лидера, след като победи с 6:4 Мачкай Гришо. Два пъти се разписа Димитров, по веднъж това сториха Панайотов, Петков и Стоян, а Атанасов порази собствената си мрежа. За феновете на Григор Димитров попаденията бяха дело на Христов (2), Асад и Марков.

Интернационал пък разби с 11:2 Дебелият балет. КАСАБОВ заби четири гола за успеха, КРИСА се отчете с хеттрик, Евген вкара два пъти, а по веднъж това сториха ТОШКО и Добата. Манев и Стайков се разписаха за съперника.

Castalia победи служебно Спейс тийм.

Лига 2

Лидерът в Лига 2 МФК Монтана записа разгромна победа с 11:1 над Сборката. С цели 7 гола изригна Yonchev 9, Галенцето добави 2, а Иванов и Михайлов - по един. Почетното попадение за съперника бе дело на Боби.

Вторият в таблицата Арарат би с 8:5 Red Partners. Четири пъти се разписа Тахмисян, с хеттрик се отчете Диремсзян, а Белолипетский вкара веднъж. За съперника два гола бяха дело на Сашето, а по един на Мустафов, Кардашев и Ненков.

Лига 3

Тангра победи с 11:5 Хит Строй в двубой от Лига 3. Двама футболисти се отчетоха с хеттрик за своя тим - Добеца и Николов, по два пъти точни бяха Дянков и Мирчев, а веднъж противниковата врата порази Цачков. За съперника се разписаха Габровеца (3), Ел Спиртиньо и Радомиров.

В много оспорван мач ФК Джамайките излъга DevLabs с 6:5. Ганев реализира четири гола, включително и победният, а по един добавиха Янков и Торимацов. За съперника Панчев се отчете с четири попадения, а веднъж се разписа Parchon.

ДРЪЗКИ би iGaming с 5:2. Три гола вкара Ахмед, а по един - Момчев и Садък. За съперника два пъти точен бе Атанасов.

Devils записа служебен успех над Новаците.

Уикенд лига

Отборите на Fraport@Varna Airport и ВВМУ завършиха 6:6 в мач от Уикенд лигата на АМФЛ-Варна. Двубоят бе изключително оспорван, премина през няколко обрата, за да могат в крайна сметка двата тима да вземат по една точка. Четири гола за "летците" заби Добеца, а по веднъж точни бяха Ташев и Машев. За "моряците" с хеттрик се отчете Даната, два пъти се разписа Костадинов, а веднъж - Петров.

Селесао записа служебен успех над Атлетик Провадия в този кръг.

Grand Cup

С интересни и оспорвани мачове стартира новият турнир на Аматьорската мини футболна лига-Варна - Grand Cup, който се провежда на терена на Грандхотел "Варна".

Интернационал победи с 4:1 Сборката. КАСАБОВ заби хеттрик за успеха, а един гол добави КРИСА. За Сборката точен бе Фахри.

ФК Флотски Арсенал би с 3:1 МФК Пекарни Чочо. Недев, Манасиев и Високия реализираха за победителите, а Мустафов се разписа за "пекарите".

Лудогорец Доброплодно и МФК Макао направиха 2:2. Пете даде аванс на Макао с два гола до 33-ата мин., а с точни удари на Vonavi и Стоянов "орлите" се добраха до точката.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: