Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Отборът на "Зеленина" дръпна с 4 точки в АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 14:59 / 10.12.2019Коментари (0)1372
©
Отборът на Зеленина увеличи на 4 точки преднината си на върха във временното класиране на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Това стана след победа над Атлетик Провадия с 11:4 в мач от 12-ия кръг на надпреварата. По четири гола за успеха вкараха Николай Димитров и Дарин Димитров, два добави Иванов, а един - Михайлов. За провадийци се разписаха Димитров (2), Овчаров и Коев.

Преседвачите на лидера МФК Балерини и Порто-Ди Ес направиха 1:1 в първото завъртане, а в този кръг отново не се победиха - 2:2, и са с по 26 точки. Костадин Иванов даде аванс на "португалците" с гол "от съблекалнята", но възпитаниците на Камен Стоянов обърнаха резултата чрез С. Георгиев и Загоров в 20-ата и 21-ата мин. Три минути преди края на двубоя Калоян Иванов възстанови ремито.

Четвърти с 25 точки е МФК Монтана, след като би с 6:3 МФК Тича. Възпитаниците на Красимир Кузманов поведоха с 2:0 след попадения на Манасиев и Миланов, но Г. Георгиев изравни с два точни удара. Последваха по два гола на Андонов и Миланов , а в края Атанасов оформи крайния резултат.

След две поредни загуби Fullmax надигра със 7:2 The Unity. Любопитното е, че "Единството" реализира първия и последния гол в мача чрез Демиров и П. Добрев. Между тях символичните домакини реализираха седем попадения, три от които дело на Дяков, две на Атанасов и по едно на Димитров и Цветков.

Gossip Bar и АМФК Лудата банда направиха зрелищно 5:5, като постоянно се гониха и обръщаха резултата. Поредните си три гола за "клюкарите" вкара Деян Давидов, а по веднъж точни бяха Христов и Ахмед. За Лудата банда по два пъти се разписаха Петков и Найденов, а веднъж - Стоянов.

Лига 1

В Лига 1 се изиграха само две срещи през миналата седмица. Валекс се доближи на две точки от лидера Лудогорец Доброплодно след победа с 10:3 над Спейс Тийм. Четири попадения заби Петров, по две добавиха Нанев и Симеонов, а по едно - Дичев и Трапов (автогол). Трапов се разписа и в противниковата врата, а също по веднъж това сториха Попов и Букоев.

Интернационал записа трудна, но много важна победа с 3:2 над Godzila. "Пицарите" на два пъти повеждаха чрез Миланов, но Николаев и Тошко изравняваха, а минута преди края Жеков донесе успеха на третия в класирането.

Лига 2

МФК Монтана записа убедителна победа с 12:4 над Феникс в Лига 2 и отново води с 6 точки пред втория ДРЪЗКИ. Михалов и Йончев изригнаха с по четири гола, Ганев реализира хеттрик, а един добави Иванов. Енчев на два пъти, Иванов и Илиев бяха точни за загубилия тим.

ДРЪЗКИ излезе на второто място във временното класиране, след като победи с 4:2 МФК Импакт. Данков даде аванс на възпитаниците на Мартин Йорданов, но съперникът им обърна чрез Шукера и Трифонов. Славчев направи 2:2, но автогол на Андреев в края на първото полувреме даде аванс на ДРЪЗКИ за 3:2. В последната минута на срещата Балев оформи крайния резултат.

В друг двубой от Лига 2 Новаците биха Сборката с 5:1. Хеттрик заби Велчев, а два гола добави Момчев. Почетното попадение за Сборката бе дело на Розанов.

Лига 3

След поредица от загуби Спартан се завърна на победния път в Лига 3, като разби със 7:0 Fratelli. Пламен Христов и Сали се разписаха по два пъти, а Димитър Христов, Гочев и Филипов - по веднъж.

Искра би Пластхим (Аксаково) с 4:1 след хеттрик на Айшеев и едно попадение на Осман. За съперника точен бе Димитров.

Хитстрой записа деветата си победа в Лига 3, като надви с 9:1 Джамайките. Хеттрик за успеха вкара Димитър Петров-Ел Спиртиньо, Иванов добави две попадения, а по едно - Исметов, Янчев, Николов и Сидеров. За Джамайките точен бе Найденов.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Огнени битки и шест бързи мача на SENSHI 21 във Варна
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Любопитно! Не футбол, а баскетбол сякаш са мачовете от АМФЛ-Варна
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: