Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Много интересни резултати в турнирите на АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 16.03.2022Коментари (0)1027
©
Изключително интересни двубои се изиграха през миналата седмица в първенствата АМФЛ-Варна, като бяха постигнати и някои изненадващи резултати.

Premier лига

Група "А"

Селесао (Варна) нанесе втора загуба на МФК Черно море в Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като го надигра с 11:6. Четири попадения заби Крис, три добави Маринов, а по два - Колца и Godzilla, като техният съотборник Петров бе избран за Играч на мача. За "моряците" по два пъти реализираха Симеонов и Чете, а по веднъж - Коко и Гъбата.

ФК Флотски Арсенал не успя да се възползва от грешнаа стъпка на лидера в Група "А", завършвайки с АМФК Лудата Банда 7:7. Три пъти точен за символичните домакини бе Паци, а по два пъти - Боев и МИРЧЕВ. За съперника Мишо изригна със седем точни попадения, което му донесе приза за най-добър в двубоя, а Петров и Петков де разписаха по веднъж.

ФК Валекс удари с 8:1 Red Partners. С цели пет гола блесна Павката, който бе избран за MVP, два добави Петров, а един - SEKO, докато за "червените" отбеляза Гената.

Група "Б"

МФК Монтана надигра с 11:3 iGaming в двубой от Група "Б". Над всички бе Камбата, който заби шест попадения и бе определен за Играч на мача, с хеттрик се отчете Мечката, а два пъти точен бе Калкана. За съперника реализираха Йорданов (2) и Георгиев.

Зеленина се справи с Castalia с 5:2. Данков вкара хеттрик и стана MVP, другите голове бяха дело на Али и Кирията, а за съперника вкараха Николов и Весо.

Лига 1

Група "А"

Лудогорец-Доброплодно постигна победа и в деветия си мач - с 15:3 над Пластхим (Аксаково). Над всички с шест гола бе Данков, който бе определен за играч на мача, Петков добави четири, а останалите бяха дело на Димитров (2), Стоянов, Велев и Пенчев. За аксаковци реализираха Атанасов, Вангелов и Димитров.

Parkmart би ФК Ария с 11:3. Ахмед стана MVP в срещата заради петте си попадения, по две добавиха Каменов и Коцето, а по едно - Давидов и Павел. За съперника вкараха Петков (2) и Наско.

Eurotex Boys се справи с УВСК ВВМУ, надделявайки със 7:5. С хеттрик се отчете Димитров, избран за №1 в сблъсъка, а по два пъти се разписаха Бармана и Джибрата. Последният порази и собствената си мрежа, а другите за "моряците" бяха дело на Костадинов (3) и Туриста.

Мрежите надигра със 7:5 Devils. С хеттрика си Митев си заслужи приза за MVP, а останалите голове за тима му реализираха Маринов, Петров, Момчев и Люцканов. За опонента по два пъти се разписаха Ванко и Даскала, а веднъж това стори Маринчо.

Група "Б"

DevLabs разгроми с 18:1 МЕТРО Варна. С осем попадения изригна Панчев (Играч на мача), Parchon добави пет, Енев и Димитров - по две, а Гого - едно. За загубилия тим вкара Георгиев, който порази и собствената си врата.

Десант победи с 10:2 МФК Импакт Варна. Четири гола реализира Добрев, което му донесе и приза "Играч на мача", Иванов заби хеттрик, а останалите бяха дело на Русев (2) и Николов. За съперника се разписа Николов, а Попов порази собствената си мрежа. 

Лига 2

АМФК Лудата банда 2 продължава да мачка всичко по пътя си в Лига 2, като в деветия кръг излъга ФК Телк с 3:2. Точни за победителите бяха Енчев, Цецо и Замера (MVP), а за загубилия тим - Ненков (2).

АФК Албион записа много убедителна с 21:6 над ЦСКА Аксаково. С по осем гола избухнаха Кирчев и Николов, който бе избран за №1 в двубоя, а останалите, които отбелязаха в техния тим, са Нончев (3) и Янков, а Григоров порази собствената си мрежа. За "армейците" Марто се разписа два пъти, а по веднъж Ралчев, Рачо, Колев и Игнатов (автогол).

Розовите Мамби и FC DJIEN направиха зрелищно реми, завършило 7:7, като постоянно се гонеха в резултата. Четири пъти за "змиите" реализира Герге (MVP), два пъти сова стори Стойков, а веднъж - Цветков. За съперника точен на три пъти бе Ранков, два пъти - Иванов, а по ведвъж - Въргала и Георгиев.

Локдаун и ФК Горното завършиха 3:3. За символичните домакини реализираха  DJ Damian Valchev, Бакърджиев и Салмуш, а за съперника - Алекс (2) и Ушоклопа. Носко бе определен за най-добър в двубоя.

Атлетико Варна излъга Березка със 7:5. Хеттрик в срещата вкара Пламенов, а останалите за тима му бяха реализирани от Николов, Борисов, Андонов и Василев (MVP). За "руснаците" отбелязаха Гена (2), Тюлькин, Пейчев и Белолипетский.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва 2025 г. на любим турнир
Юве фаворит на букмейкърите срещу Щутгарт
Входните талони за Ботев Пловдив - Черно море са налични
С национални рекорди завърши турнир във Варна
Букмейкърите дават предимство на Нотингам срещу Кристъл Палас
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: