Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Здрави мачове и много голове в изминалия кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 16:07 / 22.03.2021Коментари (0)1526
©
Със здрави мачове и много голове премина изминалия кръг в петте първенства на Аматьорската мини футболна лига-Варна, игран през изминалата седмица.

Premier лига

Порто-Ди Ес победи с 3:2 Fullmax в мач от 16-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Успехът бе донесен от Роналдо, Джамбазов и автогол на Димитров. За съперника реализираха Златев и Дидко.

АМФК Лудата банда удари с 6:2 Атлетик Провадия. Три гола заби Абил, два добави Карагеоргиев, а един - Петков. За провадийци реализираха Венков и Кунчев.

МФК Балерини победи с 6:1 МФК Монтана. Кадир блесна с хеттрик, а по веднъж точни бяха Гайдарджиев, Мишо Венков и Монев. За тима от Северозапада се разписа Вълев.

МФК Тича постигна убедителна победа с 8:2 над The Unity. Берк заби хеттрик за успеха, Ник и Чефо добавиха по два гола, а Стайков реализира един. За "Единството" два пъти вкара Маринов.

Лига 1

Лудогорец Доброплодно би Castalia със 7:1 в двубой от Лига 1. Стоянов, Цачков и Петков отбеляза по два гола, а един добави Даскалов. Данков пък порази собствената си врата.Спейс Тийм би МФК Импакт Варна с 6:3. Над всички бе Букоев с пет попадения, а веднъж се разписа Даката. За загубилия тим точен бе Златев.

МФК Пекарни Чочо пък записа служебна победа с 5:0 над ФК Устрем.

Лига 2

Флотски Арсенал продължава с наказателната си акция в Лига 2 като в този кръг удари с 14:4 АФК Спартан. Над всички по традиция бяха Паци и Боев, които забиха съответно седем и пет гола, а Теслата и Иванов отбелязаха останалите. За загубилия тим КИРЯКА се отчете с хеттрик, а веднъж противниковата врата порази Христов.

Тангра победи Red Partners с 5:4. Добеца заби хеттрик за успеха, а Пенчев и Николов добавиха по един гол. Попаденията за "червените" бяха дело на Горанов.

Носещият в последните години името Gossip Bar тим дебютира с новото си име Parkmart с убедителна победа с 10:2 над ФК Сборката. Давидов бе над всички с четири попадения, а останалите бяха дело на Каменов (2), GAZZA, Павел, Евген и Жеков. За опонента точни бяха Фахри и Иванов. 

Мачкай Гришо записа трети пореден успех, след като надигра с 16:3 Динамо Варна. С шест гола изригна Даниел Асад, четири добави Микаел Асад, с хеттрик се отчете Николов, а по веднъж точни бяха Великов, Русев и Янчев. За Динамо се разписаха Стайков (2) и Терзиев.

iGaming би със 7:5 Devils. Великов и Атанасов отбелязаха по два пъти, а по веднъж това сториха Йорданов, Бахов и Камберов. За "дяволите" с по две попадения се отчетоха Борко и Ванко, а с едно - Йорданов.

Лига 3

Дебелият балет взе дербито на върха в Лига 3, надигравайки с 6:4 АМФК Лудата банда, въпреки че изоставаше с 0:3. Василев отбеляза хеттрик, а останалите голове за победителите бяха дело на Даракчи, Демирев и Ташев. За "бандата" вкараха Замера (2), Василев и Петров.

Вино и Мезе прекъсна победната серия на ВВМУ, надигравайки го с 4:3, въпреки че първо изоставаше с 0:2, а после и с 1:3. Тошев (2), Георгиев и Димитров се разписаха за "любителите на масата", а за "моряците" вкараха Скалата, Костадинов и МариоМатушев. Така битката в четвъртия ешелон се завърза, като първите пет тима са събрани в шест точки.

Пластхим (Аксаково) би с 4:3 Искра. Помпата се разписа два пъти, а Димитров и Димов по веднъж. Еди, Диди и Георгиев вкараха за Искра.

DevLabs разби Ураган Невша с 13:3. Вълев бе над всички с пет точни попадения, Parchon добави четири, Ивцата се отчете с две, а Енев и Ицката - с по едно. За загубилия тим точни бяха Жиката (2) и Станков.

Березка постигна едва втория си успех, след като надигра с 6:3 Локдаун. Пейчев и Янев забиха по два гола, а Вълчев и Колев - по един. За загубилия тим се разписаха DJ Damian Valchev (2) и Панев.

Лига 4

Автомагистрали постигна 15-ата си победа в Лига 4, справяйки се срещу FC DJIEN със 7:4. Стефанов, Торес и Жечев поразиха по два пъти противниковата врата, а Паниката - веднъж. За загубилия тим Ранков отбеляза хеттрик, а Христов бе точен веднъж.

Ретро музей постигна 14-ия си успех, като надделя с 10:5 над Vinica Tigers. Зики блесна с цели четири попадения, а по две добавиха Атанасов, Грацията и Крис. За "винишките тигри" се разписаха Алето (2), Жижо, Джошко и Лео.

Бандата на Града би с 12:3 SeaBoyzFC. Над всички бе Милков, който реализира цели осем гола, Георгиев добави три, а Стефанов - един. За "морските момчета" вкараха Куцаров (2) и Пехливаноглу.

Братчедите надиграха Мрежите с 8:5. С по три гола се отчетоха Ахмедов и Жицата, а с по един - Пенев и Диянов. Маринов (2), Митев (2) и Николов вкараха за съперника.

МЕТРО Варна пък победи ФК Ария с 5:3. Георгиев се отчете с хеттрик, а останалите две попадения бяха дело на Красьо. За Ария реализираха Колито (2) и Тодоров.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: