Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
199 гола паднаха в V кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 19.10.2022Коментари (0)733
©
Отборът на "Вино и Мезе"
Изключително резултатен бе изигралия се през миналата седмица V кръг на Аматьорската минифутболна лига-Варна. В 24 срещи бяха отбелязани точно 199 гола. Ето какво се случи в четирите лиги, които се провеждат на терените за минифутбол на Спортен комплекс "Спартак".

Premier лига

Зеленина оглави временното класиране на Premier лигата на АМФЛ-Варна, след като в среща от петия кръг би ФК Валекс с 4:1. Тянко, Гюрсата, Ивака и Ганьо се разписаха, а последният бе избран за Играч на мача. За съперника точен бе Петров.

Порто-Ди Ес е с пълен актив от 9 точки, но след само три изиграни двубоя, тъй като други два са му отложени. В този кръг "португалците" биха с 8:2 коравия ФК Флотски Арсенал. С по три гола се отчетоха Марков и Андонов (№1 в мача), а по веднъж реализираха Димитров и Пецата. За опонента вкараха Боев и Паци.

МФК Монтана разби с 6:0 АМФК Лудата Банда. Калкана се разписа два пъти и бе избран за Играч на мача, а по веднъж точни бяха Мечката, Вълев, Душков и Петков (автогол).

МФК Черно море и МФК Балерини завършиха 2:2. Желязков се разписа два пъти за "моряците", а за съперника точни бяха Коко и Игнатовски, докато техният съотборник Иванов бе определен за Играч на мача.

Fullmax и МФК Тича пък завършиха 3:3. Златев се разписа два пъти и бе определен за MVP, а веднъж отбеляза Атанасов. За символичните гости точни бяха Старшината (2) и Танев.

Win 1

Parkmart спечели убедително дербито между непобедените досега в Win 1 срещу Eurotex Boys с 11:2. Ахмед изригна с пет попадения и заслужено бе определен за най-добър в срещата, три пъти реализира Димитров, два пъти това стори Давидов, а Диня порази собствената си врата. Той и Йорданов вкараха и за "момчетата".

Атлетик Провадия излезе начело във временната таблица на Win 1, след победа с 5:1 над Дебелият балет. Дидо Николов реализира два гола, а по един добавиха Георгиев, Янчев (Играч на мача) и Великов. Станев вкара за "балетистите".

Вино и Мезе постигна трети успех, след като надигра с 2:0 iGaming. Попаденията бяха дело на Вълев и Цветков, който бе определен за №1.

Спейс Тийм удари със 7:4 The Unity. KIKO и Букоев блеснаха с по един хеттрик, а голове вкараха и Любо и Вълчев. За "геймърите" реализираха Шюкрю (2), Николов и Панайотов.

АФК Албион постигна първата си победа през сезона, след като надигра със 7:5 Бандата на Града. Sugara стана Играч на мача, след като се разписа два пъти. Също толкова реализира и Димата, а по веднъж точни бяха Янков, Николов и Нончев. За съперника отбелязаха Милков (3), Стефанов и Ташков.

МФК Волов би с 6:2 MFK TNT - ZARAFA. По два пъти се разписаха Ангелов и Димитров, а по веднъж - Жеков и Василев, който стана №1 в двубоя. За загубилия тим вкараха дани и Методиев.

Win 2

Вторият тим на АМФК Лудата Банда надигра с 6:2 Park the bus в Win 2 и е с пълен актив от 15 точки на върха в класирането. Шестима различни футболисти записаха имената си сред голмайсторите - Нестъров (MVP), Недев, Василев, Филипов, Димо и Цецо. За опонента това сториха Гого и Стоянов.

FC DJIEN надигра с 4:2 УВСК ВВМУ. Два пъти се разписа Кирилов, което му донесе приза за №1 в двубоя, а по веднъж - Ранков и Георгиев. За "моряците" реализираха Баскета и Гичев.

Castalia и Red Partners направиха 2:2. Палеолог и Весо реализираха за символичните домакини, а за "червените" това сториха Колето и Кардашев, чийто съотборник Бакалов бе определен за MVP.

МФК Импакт Варна победи убедително с 8:1 МЕТРО Варна. Деменьтьев блесна с четири гола, които му донесоха и приза за най-добър в двубоя. Златев се отчете с хеттрик, а Данков добави едно попадение. За загубилия тим отбеляза Красьо.

Розовите Мамби постигнаха минимален успех с 2:1 над Локдаун. Колев отбеляза за "змиите", а Иванов - за "заключените". Стоянов от победителите бе избран за №1 в срещата.

ФК Ария удари Пластхим (Аксаково) с 6:2. Иванов изригна с хеттрик и справедливо стана Играч на мача, а останалите попадения за тима му бяха дело на Ники, Харлито и Митака. За аксаковци се разписаха Вангелов и Димитров.

Дублиращият тим на МФК Монтана би с 5:3 Шато Вапцаров. Смирнов стана MVP заради двата си гола, а останалите бяха дело на Стария, Димитров и Ценето. За съперника реализираха Йорданов, Митев и Гочев.

Win 3

В Win 3 WINBET Varna излезе начело след успех с 4:0 над ФК Горното. На два пъти отбеляза Андреев, който стана Играч на мача, а по веднъж - Събев и Чукански.

Няма Такъв Отбор тресна WIN MODELS с 11:2. С четири гола блесна Белолипетский (MVP), три добави Димитров, а Иво и Пешо - по два. За "моделите" вкараха Ege и Dean.

ФК Дружба разгроми с 13:1 срещу МФК Дългопол. Четири попадения заби Димитров, с хеттрик се отчете Стоянов, който бе определен за най-добър в сблъсъка, три вкара и Николов, два пъти точен бе Михайлов, а веднъж - Димов. За дългополци се разписа Руснака.

FC Lions спечели със 7:1 срещу ФК Патриот. Димитров и Михайлов (Играч на мача) поразиха по два пъти противниковата врата, а по веднъж това сториха Вълчев, Атанасов и Динев (автогол). За "патриотите" точен бе Колчев.

ФК Филмари разгроми с 21:1 МФК Одисея. Велев избухна с 8 попадения, които му донесоха наградата за най-добър в срещата, Илиев добави 4, Радев и Стоев се отчетоха с по 3, Иванов - с 2, а Ясенов - с 1. За Одисея вкара Геша.

Red Partners би със 7:2 Вълчи Дол.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
11.10.2022
08.09.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: