Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Доста резултатни мачове в 11-ия кръг на АМФЛ-Варна
Автор: Стойчо Генов 15:42 / 30.11.2020Коментари (0)1366
©
Резултатни мачове се получиха в 11-ия кръг на лигите на АМФЛ-Варна. Ето и обзора на първенствата:

Premier лига

МФК Монтана победи с 5:2 The Unity и се изравни по точки с лидера в класирането на Premier лигата на АМФЛ-Варна след 11-ия кръг. По два гола вкараха Ганчев и Адвоката, а Вълев добави един. Iniesta и Калудов реализираха за съперника.

Зеленина и МФК Тича завършиха наравно - 5:5. Попаденията за "зелените" вкараха Али (2), Димитров, Ивака и Гената, а за съперника точни бяха Стайков (2), Вальо (2) и Старшината.

АМФК Лудата банда победи с 4:2 Интернационал в последния мач от 11-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. Петков се разписа два пъти за успеха, а Петров и Стоянов - по веднъж. За съперника точни бяха Джевдет и Николов.

Лига 1

ZARAFA Team продължава без загубена точка в Лига 1 като записа деветата си победа, надигравайки с 9:3 ФК Устрем. С четири гола изригна Ангелов, по два вкараха двамата играчи с фамилия Иванов, а един добави Кирилов. За загубилия тим два пъти реализира Дамянов, а веднъж - Колимечков.

Лудогорец Доброплодно излъга с 1:0 Арарат в дербито на кръга. Единственото попадение заби Стоянов в 22-ата мин.

Вторият тим на МФК Монтана би с 4:2 МФК Импакт. Митев блесна с две попадения, а Yonchev 9 и Мехмедов - с по едно. Златев отбеляза два пъти за съперника.

Валекс би Castalia с 8:4. Нанев се отчете с хеттрик, а останалите попадения бяха дело на Богданов, Лозанов, Жорката, Чакъров и Коки. За съперника се разписаха Бързев, Бат Петьо, Коцето и Весо.

Лига 2

Тангра постигна убедителна победа със 7:0 над iGaming в Лига 2. Три попадения отбеляза Боянов, две добави Кардашев, а по едно - Серафимов и Пенчев.

Флотски Арсенал се изравни по точки с лидера Тангра, като има и мач повече. В този кръг "моряците" разгромиха с 20:4 Динамо Варна. С по цели шест гола блеснаха Паци и Боев, Високия добави четири, Михайлов - три, а Лазаров - един. За Динамо Асенов заби хеттрик, а веднъж се разписа Тодоров.

ФК Мачкай Гришо би с 10:2 Red Partners. Четири пъти се разписа Марков, три пъти - Христов, а по веднъж - Николов, Мицов и Асад. Светли бе на два пъти точен за "червените".

Сборката разгроми АФК Спартан с 16:0. С шест гола блесна Иванов, по четири добавиха Фахри и Желязков, а Сашо реализира два.

Лига 3

В Лига 3 Искра разгроми Ураган Невша с 14:2. Над всички бе Стоянов с четири гола, по три пъти противниковата врата поразиха Мехмедов и ДАНЧО, два пъти това стори Николов, а по веднъж - Юсуфов и атака. За тима от Невша точни бяха ПАЧЕТО и Близнака.

В оспорван двубой Пластхим (Аксаково) би с 5:4 Березка, като 6 минути преди края губеше с 3:4. Точни за успеха на аксаковци бяха Коев, Помпата, Костадинов, Димитров и Трапов. За "руснаците" отбелязаха Ахчиев (2), Колев и Пейчев.

Вино и мезе записа служебна победа с 5:0 над Fratelli. 

Лига 4

В Лига 4 Автомагистрали се възползва от това, че лидерът Ретро музей почива, и след като записа осмата си победа от девет мача, се доближи на 3 точки от него, като има и една среща по-малко. Тимът се справи с 11:4 Мрежите. По четири гола забиха Торес и Стефанов, два добави Кръстев, а един - Соса. За загубилия тим реализираха Маринов (2), Митев и Манев.

Ла Фурия - Варна и SeaBoyzFC завършиха 8:8. По два гола за "испанците" вкараха Крис, Тончев, Димитров и Христов. За "моряците" над всички бе Пехливаноглу, който реализира пет гола, а по един - Лютфи, Шамсидин и Митев.

FC DJIEN победи с 9:3 ФК Ария. С четири гола блесна Неделчев, Иванов и Ранков се отчетоха с по два, а един добави Христов. За съперника се разписаха РАДО, Колито и Тодоров.

Бандата на града разби МЕТРО Варна с 9:2. Станчев заби хеттрик, по два пъти противниковата врата поразиха Шабанов и Ташков, а по веднъж - Стефанов и Колев. За загубилия тим попаденията реализираха Красьо и Джомаков.

Братчедите удариха Vinica Tigers с 10:4. Попаденията бяха дело на трима футболисти - Йорданов заби четири гола, а по три пъти точни бяха Пенев и Ахмедов.

Още по темата: общо новини по темата: 126
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
19.10.2022
12.10.2022
11.10.2022
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: